in ,

Inside Out, Disney+ Dizisi Olmaya Hazırlanıyor: Pixar Çalışmalara Başladı

Pixar, bir “Inside Out” dizisi üzerinde çalışıyor. Disney+’ta yayınlanması beklenen yapım, filmdeki dünyayı daha fazla keşfetmeyi hedefliyor.

Inside Out Dizisi Disney+ ile Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Inside Out dizisi geliyor. Pixar’ın popüler animasyon filmi, devamının duyurulmasından birkaç ay sonra şimdi de Disney+ üzerinde yayınlanacak olan bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2015 yapımı Inside Out filmi, Pixar’ın eleştirel ve maddi anlamda en büyük başarılarından biri oldu. Film, genç bir kız olan Riley Anderson’ın duygusal ve zihinsel dünyasına odaklanıyordu. Hikâye, Riley’in ailesiyle birlikte Minnesota’dan San Francisco’ya taşınmasıyla başlar. Riley, bu büyük değişiklikle baş etmeye çalışırken, izleyiciler de iç dünyasında yer alan beş temel duygu karakteriyle yani Joy (Neşe), Sadness (Üzüntü), Fear (Korku), Anger (Öfke) ve Disgust (Tiksinti) ile etkileşime geçer.

Filmin başarısı ile devamının gelmesi kaçınılmazdı ve beklenen haber geçen yılki D23 Expo etkinliğinde geldi. Ters Yüz 2’nin 2024 yazında çıkması planlanırken, yeni dizi haberi Disney’nin markayı sinemalarda olduğu kadar yayıncılık alanında da genişletmeyi düşündüğünü gösteriyor.

- Reklam -

Inside Out Dizisi Disney+ ile Geliyor

Inside Out Dizisi Büyük Bütçeli Bir Disney+ Yapımı Olacak

Puck’ın haberine göre, Pixar Ters Yüz temalı yeni bir dizi üzerinde çalışmaya çoktan başlamış durumda. Kaynaklara göre, Pixar içerik hacmini artırma göreviyle görevlendirildi ve şu anda geliştirme aşamasında olan projelerden biri, 2015 animasyon filminden esinlenmiş büyük bütçeli bir dizi.

Bu yeni hikâyenin, “Riley’nin İlk Buluşması?” adlı kısa filmde olduğu gibi yeni karakterleri ve duyguları keşfedeceği veya yaklaşan Inside Out 2’ya bir devam niteliği taşıyıp taşımayacağı bilinmiyor. Ancak, orijinal filmin yönetmeni Pete Docter, devam filminde “yeni duyguların ortaya çıkacağını” söyledi, bu da dizi aracılığıyla daha fazla hikâye anlatımına olanak sağlayabilir.

Inside Out 3 Şimdi Disney+ Dizisi mi?

Inside Out, Disney+ Dizisi Olmaya Hazırlanıyor: Pixar Çalışmalara Başladı

Inside Out dizisinin Riley’nin hikâyesini sürdürüp sürdürmeyeceği henüz bilinmiyor, ancak büyük bütçeli olduğu düşünüldüğünde potansiyel olarak bunun bir bakıma Ters Yüz 3 olabileceği de konuşuluyor.

- Reklam -

Hem Pete Docter hem de başrol seslendirme sanatçısı Amy Poehler, Inside Out 2’nun “Riley’nin zihninde, ancak bu sefer bir genç olarak” geçtiğini söyledi.

Pixar’ın ilk maceranın orijinal büyüsünü ikinci filmde de yakalayıp yakalayamayacağı hâlâ büyük bir soru işareti, bir de bunun dizi formatına taşınabilmesi sorunu var. Ancak tüm bu soruların cevabı muhtemelen önümüzdeki Disney etkinlikleri ile cevap bulacak.

Inside Out 2, 14 Haziran 2024’te sinemalarda olacak.

Ters Yüz dizisi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ozon Tabakası Yok Olursa Ne Olur? İşte Cevabı

Bilim İnsanları, Ozon Tabakasının Yok Olması Durumunda Neler Olacağını Açıkladı

Gotham Knights 2. Sezon İptal Edildi

The CW Bir DC Dizisinin Daha Fişini Çekti: “Gotham Knights” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi