in ,

The CW Bir DC Dizisinin Daha Fişini Çekti: “Gotham Knights” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

Gotham Knights 2. Sezon için iptal kararı çıktı. The CW, yeni yayın döneminde kataloğundaki süper kahraman yapımlarından bir bir vazgeçiyor.

Gotham Knights 2. Sezon İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Gotham Knights 2. Sezon iptal edildi. Chad Fiveash, James Patrick Stoteraux ve Natalie Abrams’ın yaratıcı koltuğunu paylaştığı suç ve aksiyon dizi Gotham Knights’ın yolculuğu kısa sürdü.

Dizi, Bruce Wayne’in kimliği belirsiz bir kişi tarafından öldürülmesi ve onun evlatlık oğlunun, Batman’in düşmanlarının çocuklarıyla ittifak kurmasıyla gelişen olayları konu alıyordu.

Geçen mart ayında prömiyer yapan dizi, henüz 11. bölümünü yayınlamış ve sezon finalini bile görememişken iptal edildi. Yapımın gelecek bölümü 20 Haziran’da, final bölümü ise 27 Haziran’da yayınlanacak. Bununla birlikte dizinin aldığı olumsuz eleştiriler, birçok izleyicinin iptal kararını doğal karşılamasına neden oldu.

- Reklam -

Gotham Knights 2. Sezon İptal Kararı - The CW

IMDb puan ortalaması 4,8/10 olan Gotham Knights, Rotten Tomatoes’ta da eleştirmenlerden %23, izleyicilerden ise %46 beğeni oranı alarak puanlanıyor.

Gotham Knights 2. Sezon İptal Haberi Sürpriz Olmadı

Kara Şövalye öldürülürse Gotham’ı neler beklediğini göstermeyi hedefleyen dizi, fikir olarak birçokları için heyecan verici olsa da uygulamada başarılı olamadı. Pek çok hayran Batman’in ardından genç Robin’i görmeyi beklerken senaristler başkarakter için Dick Grayson adlı yeni bir üvey oğul yarattılar.

Dizinin yaratıcılığını üstlenen ekip, daha önce 3. sezonun ardından benzer sebeplerle iptal edilen Batwoman’da da senarist olarak görev almıştı. Ekip, o zamanlar da çizgi romanlardan fazlaca uzaklaşıldığı gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Geçen ocak ayında DC Studios’un yönetimini üstlenen James Gunn ve Peter Safran, tüm DC kahramanlarının gelecek projelerinde tam yaratıcı kontrol sahibi olma niyetindeler. Dolayısıyla geçmiş dönemde başlayan birçok yapım ilk olumsuz eleştiride hızla iptal sırasına girmekten kurtulamıyor.

- Reklam -

Gotham Knights 2. Sezon İptal Kararı

Son olarak Arrowverse’ün John Diggle dizisi Justice U henüz yayına girmeden iptal edilmişti. Geçen yıl çoğunluk hissesi Warner Bros.’tan Nexstar Media Group’a geçen The CW, yeni döneminde çizgi roman adaptasyonlarından uzaklaşan tutumunu sürdürmeye devam ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Turner Hayes rolünde Oscar Morgan, Duela rolünde Olivia Rose Keegan, Carrie Kelley rolünde Navia Ziraili Robinson, Harper Row rolünde Fallon Smythe, Cullen Row rolünde Tyler DiChiara, Stephanie Brown rolünde Anna Lore, Harvey Dent rolünde Misha Collins ve Lincoln March rolünde Damon Dayoub yer alıyordu.

Siz Gotham Knights 2. Sezon için umutlu muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Inside Out Dizisi Disney+ ile Geliyor

Inside Out, Disney+ Dizisi Olmaya Hazırlanıyor: Pixar Çalışmalara Başladı

Steven Soderbergh - ChatGPT Yapay Zeka

Steven Soderbergh Yapay Zekâdan Korkmadığını Açıkladı: “ChatGPT Hiç Sevdiği Birisine Yemek Yapmadı”