in , ,

John Cena, Awkwafina ve Simu Liu’lu Aksiyon Komedi Filmi “Jackpot”tan İlk Fragman

Jackpot filminden ilk fragman yayınlandı. Başrollerinde John Cena, Awkwafina ve Simu Liu gibi isimlerin yer aldığı aksiyon filmi Prime Video’ya geliyor.

Jackpot: John Cena ve Awkwafina'lı Filmden İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Jackpot filminden ilk fragman paylaşıldı. Amazon MGM Studios’un yeni aksiyon-komedi filmi, 2030 yılında Los Angeles’ta geçen heyecan dolu bir hikâyeyi konu alıyor. Başrollerinde Awkwafina, John Cena ve Simu Liu gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, Prime Video’da izleyicilerle buluşacak.

Filmin başrolünde, Los Angeles’a yeni taşınmış ve oyunculuk hayalleri kuran Katie karakterini canlandıran Awkwafina yer alıyor. Katie, milyarlarca dolarlık büyük ikramiyeyi kazanır ancak bu şansın beraberinde getirdiği tehlikeyi henüz fark etmemiştir. Piyangonun ilginç bir kuralı vardır: Diğer insanlar, güneş batmadan önce Katie’yi öldürüp biletini ele geçirirlerse kazandığı parayı yasal olarak talep edebileceklerdir.

Jackpot: John Cena ve Awkwafina'lı Filmden İlk Fragman

- Reklam -

John Cena, amatör bir piyango koruma ajanı olan Noel Cassidy rolünde izleyicinin karşısına çıkıyor. Noel’in görevi Katie’yi gün batımına kadar hayatta tutmak ve bunun karşılığında ödülden pay almak. Ancak işler Noel için hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü Los Angeles’ın en büyük piyango koruma ajansının sahibi olan Louis Lewis (Simu Liu) de Katie’nin komisyonunu toplamak istemektedir.

Fragman, Bonnie Tyler’ın 1984 tarihli hit şarkısı “Holding Out for a Hero” eşliğinde Katie ve Noel’in macera dolu kaçış sahnelerini gösteriyor. İkili, duvarlardan geçerek araç kullanmak, et satırlarından kaçınmak ve Louis Lewis ile dövüşmek gibi zorlu durumlarla karşı karşıya kalıyor.

Jackpot Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin yönetmen koltuğunda Bridesmaids ve A Simple Favor gibi yapımlarla tanınan Paul Feig oturuyor. Senaryosu Rob Yescombe tarafından kaleme alınan Jackpot’un oyuncu kadrosunda ayrıca Ayden Mayeri, Machine Gun Kelly, Donald Elise Watkins, Sam Asghari ve Murray Hill gibi isimler de yer alıyor.

Paul Feig’in daha önce The Heat filminde de başarıyla uyguladığı aksiyon komedi formülü, John Cena ve Awkwafina’nın uyumlu performanslarıyla destekleniyor. Özellikle Cena’nın geçtiğimiz yıl Freelance filminde yaşadığı hayal kırıklığının ardından, Jackpot’un onun kariyerinde yeni bir sayfa açması bekleniyor.

- Reklam -

Awkwafina ise son beş yıldır başrol oynadığı filmlerde genellikle olumlu eleştiriler almayı başardı. Özellikle Quiz Lady ve Kung Fu Panda 4 gibi yapımlardaki performanslarıyla beğeni topladı.

Jackpot Fragman Prime Video Simu Liu

Simu Liu’nun varlığı da filmin çekiciliğini artıran unsurlardan biri. Liu ve Awkwafina daha önce Marvel Sinematik Evreni’nin Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminde birlikte rol almışlardı.

Jackpot, 15 Ağustos 2024 tarihinde Prime Video’da izleyicilerle buluşacak.

Filmin ilk fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Supacell: Netflix Süper Kahraman Dizisi Yorumları

Netflix’in Yeni Süper Kahraman Dizisi “Supacell”, Rotten Tomatoes’ta Tam Puan Almayı Başardı

Dünyanın En Büyük Güneş Enerjisi Santrali Çin'de Açıldı

Dünyanın En Büyük Güneş Enerjisi Santrali Çin’in Sincan Bölgesinde Faaliyete Başladı: Tam 5.26 Milyon Güneş Paneli