in ,

İstanbul’da Bir Karga, Akaryakıt İstasyonuna İnsan Parmağı Attı: Cinayet İhtimali Araştırılıyor

İstanbul’da bir karga iki kesik insan parmağını benzin istasyonuna attı. Bu esrarengiz olayın ardından cinayet şüphesiyle soruşturma başlatıldı

Karga - Gizemli Kesik Parmaklar
- Reklam -
- Reklam -

İstanbul’da polisiye kurguları aratmayan bir olay meydana geldi. Eyüpsultan ilçesinde bir karga, taşıdığı iki kesik parmağı akaryakıt istasyonuna fırlatınca cinayet ihtimali araştırma konusu oldu.

Akaryakıt istasyonunun güvenliği, insan ayağına ait kesik parmakları görünce harekete geçti. Eyüpsultan’da bulunan ve işletmesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan istasyona bir karga tarafından bırakılan ayak parmakları; DNA analizi için Adli Tıp’a götürüldü.

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre geçen hafta gerçekleşen olayın ardından polis civar hastanelerde ameliyatla parmağı kesilmiş kişilerin olup olmadığını da araştırmaya başladı.

- Reklam -

Karga - Kesik Parmaklar

Bulunan kesik parmakların bir cinayet kurbanına ait olma ihtimali üzerinde duran emniyet güçleri, yapılan araştırmanın ardından bu konuda bir bulguya rastlayamadı.

Karganın Getirdiği Parmaklara Dair Ön Otopsi Raporu Yayınlandı

Adli Tıp Kurumu tarafından gerçekleştirilen ön otopsi işleminde, aynı ayağa ait olduğu düşünülen iki kesik parmağın düzgün bir şekilde kesildiği aktarıldı.

Otopsinin ayrıntılarında ise kesici aletin neşter olma ihtimalinin olduğu fikri üzerinde duruldu. Buna göre, bulunan parmakların bir hastanede cerrahi müdahale sonucu kesilmiş olma ihtimali ortaya çıktı. Polis, Eyüpsultan ve Fatih bölgesindeki hastaneler başta olmak üzere bölgede bulunan tüm hastanelerde ayak parmağı kesilmiş hasta olup olmadığını incelemeye başladı.

- Reklam -

Karga - Kesik Parmaklar Cinayet

Parmakların kime ait olduğu henüz tespit edilemedi.

Polisiye edebiyatı aratmayan bu olaya dair sizin fikirleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: HaberTürk (Fotoğraflar temsili)

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Kırmızı başlıklı kızı olay yerine çağıralım hemen.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Indiana Jones - Helena Shaw Spin-off - Phoebe Waller-Bridge

Phoebe Waller-Bridge’in “Indiana Jones” Filmindeki Karakterine Odaklanan Bir Spin-off Çekilebilir

Türk Fizikçi Furkan Öztürk

Türk Fizikçi, Yaşamın Kökenine Dair Bilim Dünyasının 175 Yıldır Peşinden Koştuğu Gizemi Çözdü