in ,

Phoebe Waller-Bridge’in “Indiana Jones” Filmindeki Karakterine Odaklanan Bir Spin-off Çekilebilir

Indiana Jones evreninde geçen ve Phoebe Waller-Bridge’in canlandırdığı Helena Shaw karakterine odaklanan bir spin-off yapımı yolda olabilir.

Indiana Jones - Helena Shaw Spin-off - Phoebe Waller-Bridge
- Reklam -
- Reklam -

Indiana Jones sinematik evreni Phoebe Waller-Bridge’li bir spin-off yapımıyla genişleyebilir. Lucasfilm’in başkanı Kathleen Kennedy, bu ihtimali doğruladı.

Harrison Ford’un ikonik karakter Indiana Jones’a veda ettiği Indiana Jones and the Dial of Destiny filmi prömiyerini geçen mayıs ayında Cannes Film Festivali’nde yaptı. Yapım Türkiyede 30 Haziran’da vizyona girecek.

James Mangold’un yönetmenliğini üstlendiği yapımda Harrison Ford’a Karen Allen, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen ve Antonio Banderas gibi yıldızlar eşlik etti.

- Reklam -

Serinin beşinci filminde Indiana Jones’un manevi kızı Helena Shaw karakterini canlandıran Phoebe Waller-Bridge için daha fazla plan yapılmış olabileceği öne sürülüyor.

Indiana Jones - Helena Shaw - Phoebe Waller-Bridge

Helena Shaw’a Odaklanan Indiana Jones Spin-off Filmi Yolda Olabilir

Yönetmen James Mangold da Fleabag’in yıldızı Phoebe Waller-Bridge tarafından oynanan Helena Shaw’ı konu alan yeni bir Indiana Jones yapımı fikrine değindi. Variety’ye konuşan Mangold, herhangi bir spin-off yönetmekle ilgilenmediğini kaydederken projenin varlığını da yalanlamadı.

“Bu fikirle ilgilenmiyorum. Bunu yapamam. Bu kadar çok bilgi, Paskalya yumurtası ve hayran servisi belli bir noktadan sonra her şeyin zıttı hâline gelmeye başlıyor. Bu artık bir hikâye anlatma sanatı değil; büyük ölçekli bir reklam kampanyasına dönüşüyor.”

Indiana Jones and the Dial of Destiny ile ilgili ortaya çıkan ilk söylentiler, karakterin beşinci ve son macerasında Helena’nın serinin yeni başkarakteri olarak ilan edileceğini öne sürüyordu. Ancak Mangold’un bu son açıklamasının ardından, durumun gerçekten böyle olması pek mümkün görünmüyor.

Fakat Mangold’un bu ilgisizliği, Helena için yeni maceralar tasarlanmadığı anlamına da gelmiyor.

- Reklam -

Indiana Jones - Helena Shaw Spin-off Filmi - Phoebe Waller-Bridge

Kathleen Kennedy, Helena Shaw’a odaklanacak bir projenin gerçekleşmesinin “tamamen mümkün” olduğunu belirterek, “Şu anda bu tür konuşmalar yapmıyoruz. Sadece Harrison’la bu işi noktalamaya odaklanmış durumdayız,” ifadelerini kullandı.

Kennedy ayrıca aynı evrende geçecek TV yapımlarına dair de ipuçları verdi.

“Bu Harrison’ın son filmi. Indy serisine böyle bakıyoruz. Doğrusunu söylemek gerekirse şu anda bir şey yapacak olsaydık bu bir TV dizisi olabilirdi. Ancak Indiana Jones’un yerini alacak bir şey yapmıyoruz. Hepsi bu kadar.”

Siz yeni bir Phoebe Waller-Bridge’li bir spin-off projesi hakkında ne düşünürsünüz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kiracı: Bernard Malamud Kitabı Türkçede

Pulitzer Ödüllü Bernard Malamud’un “Kiracı” Romanı Türkçe Raflarında

Karga - Gizemli Kesik Parmaklar

İstanbul’da Bir Karga, Akaryakıt İstasyonuna İnsan Parmağı Attı: Cinayet İhtimali Araştırılıyor