in , ,

Keanu Reeves 51. Saturn Ödülleri’nde Lance Reddick Anı Ödülü ile Onurlandırıldı

Keanu Reeves, 51. Saturn Ödülleri’nde Lance Reddick Anı Ödülü’nü aldı ve merhum arkadaşını andığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Keanu Reeves, Lance Reddick Anı Ödülü Aldı
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves kısa bir süre önce gerçekleştirilen 51. Saturn Ödülleri’nde Lance Reddick Anı Ödülü’nü alarak merhum rol arkadaşına saygılarını sundu. Duygusal kabul konuşması, aktörün sektörde silinmez bir iz bırakan oyuncuya duyduğu derin minneti yansıtıyordu.

Lance Reddick adına ödül vermeye başlayan Saturn Ödülleri’ne şükranlarını sunan Keanu Reeves, merhum aktörle ilgili anılarını paylaşırken gözyaşlarına hakim olamadı. Hem yeteneği hem de karakteri simgeleyen Lance Reddick Legacy Ödülü’nün açılışını yapan Reeves, Reddick’in sinema dünyasına yaptığı önemli katkıları anlattı.

“Lance 25 yılı aşkın bir süre boyunca içinde bulunduğu her sanat eserinde ve türde iz bıraktı ve çıtayı yükseltti. Sadece performansıyla değil, kişiliğiyle de,” diyen Reeves, Reddick’in nezaketi, cömertliği, yaratıcılığı ve özgünlüğünün altını çizdi. Aktör, Reddick’in eşsiz güç ve kırılganlık karışımını överek, merhum oyuncuyu inkar edilemeyecek bir “ateş” ve “yaratıcı bir ışığa” sahip olarak tanımladı.

- Reklam -

Reeves’in konuşmasını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

(Konuşmayı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

John Wick serisindeki The Continental otelinin resepsiyon görevlisi Charon rolüyle tanınan Lance Reddick, John Wick 4’ün gösterime girmesinden kısa bir süre önce 60 yaşında hayata veda etti. Reddick’in anısına adanan film, Reeves’le birlikte onun son performanslarından birini sergiledi.

Keanu Reeves, Lance Reddick ile John Wick Spin-off’u “Ballerina”da Gözükecek

Lance Reddick Hayatını Kaybetti Ölüm

En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterilen Keanu Reeves de John Wick serisinin başarısı için Reddick’e teşekkür ederek, merhum aktörün tutkusu ve yaratıcılığının John Wick karakterinin hayranları tarafından sevilmesinde çok önemli bir rol oynadığını ifade etti.

- Reklam -

Reddick hayatını kaybetmiş olsa da John Wick serisinde bir kez daha görünecek. Reddick ve Reeves, başrolünde Ana de Armas’ın yer aldığı John Wick spin-off filmi Ballerina’da yer alacaklar. Ballerina, Reddick’in yer aldığı son performanslardan biri ve filmdeki olaylar Chapter 3 – Parabellum ile Chapter 4 arasında geçiyor.

Lance Reddick Hayatını Kaybetti Ölüm

Reddick ayrıca Percy Jackson ve Olimposlular’ın ilk sezonunun son bölümünde sadece tek bir sahnede Zeus karakteriyle ön plana çıkmıştı. Dizi henüz 2. sezon onayı almadı ama alacağına kesin gözle bakılıyor. Yerine hangi oyuncunun geçeceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Lance Reddick hakkındaki duygularınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Mandalorian'dan Kovulan Gina Carano Disney'e Dava Açtı

“The Mandalorian” Dizisinden Kovulan Oyuncu Disney’e Dava Açtı: Avukat Masrafları Elon Musk’tan

Alper Gezeravcı'nın Dönüş Yolculuğu Başladı

Alper Gezeravcı’nın Dünya’ya Dönüş Yolculuğu Başladı: Dragon Kapsülü Uzay İstasyonu’ndan Ayrıldı