in , ,

Danimarkalı Yönetmen Lars von Trier’den Sosyal Medyayı Sarsan İlan: “Kız Arkadaş ve İlham Perisi Arıyorum”

Danimarkalı ünlü yönetmen Lars von Trier, beklenmedik sosyal medya ilanı ile kız arkadaşı ve ilham perisi aradığını duyurdu.

Lars von Trier Kız Arkadaş ve İlham Perisi Arıyor
- Reklam -
- Reklam -

Dünya çapında tanınmış Danimarkalı yönetmen Lars von Trier sosyal medyada yankı uyandıran bir adım atarak, kendisine uygun bir kız arkadaş ve ilham perisi aradığını duyurdu. Breaking the Waves (Dalgaları Aşmak), Dancer in the Dark (Karanlıkta Dans) ve Dogville gibi unutulmaz eserlere imza atan ünlü isim, yılların deneyimiyle romantik bir yolculuğa çıkmak istediğini gözler önüne serdi.

Geçen yıl Parkinson hastalığına yakalandığı duyurulan ve sonrasında da yönetmenliğe ara verdiğini açıklayan Von Trier, önceki yıllarda da birkaç özel röportajda gündeme gelmişti. Ancak bu sefer ünlü yönetmen, Instagram hesabından paylaştığı video ile takipçilerini şaşırttı. 67 yaşındaki sanatçı, kendisinin özgürce ifade ederek “Bu sefer kendimi neyin içine sürüklediğimi bilmiyorum,” dediği ilginç bir adım attı.

Lars von Trier’in Beklenmedik “Kız Arkadaş” Adımı Sosyal Medyada ve Sinema Dünyasında Yankı Uyandırdı

Lars von Trier Kız Arkadaş ve İlham Perisi Arıyor

- Reklam -

Yönetmen videonun içeriğinde, Parkinson hastalığı ve obsesif kompulsif bozuklukla (OKB) mücadele ettiğini açıklıyor. Kontrollü alkolizm sorunu da bulunan ünlü yönetmen, hâlâ içinde birkaç iyi film yapma arzusu taşıdığını ifade ediyor. Sosyal medyada uzmanlığı olmadan “eski moda bir flört ilanı” olarak nitelendirdiği bu paylaşımda, doğru partnerle güzel bir ilişki ve yol arkadaşlığı kurabileceğine inancını da dile getiriyor.

“Bu sefer kendimi neye bulaştırdığımı tam olarak bilemiyorum. Kendimi beğenmiş reklamların seline kapılmadan önce bazı konuları açıklığa kavuşturmak istiyorum. 67 yaşındayım. Parkinson, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) ve şu anda kontrol altında tutulan bir alkol sorunum var. Kısacası, biraz şansım varsa hâlâ içimde birkaç iyi film saklı.

Tüm bunlar, eski okul tarzında bir iletişim ilanı niteliğinde. Sosyal medya hakkında en ufak bir bilgiye sahip değilim, bu yüzden bir kadın arkadaş/ilham perisi arıyorum. Tüm bu yakınmaların arasında, iyi bir günde, doğru bir arkadaşlıkla, oldukça çekici bir partner olabileceğim konusunda hâlâ ısrar ediyorum. Sonsuz sabrınız için teşekkür ederim.”

- Reklam -
YouTube video

Lars von Trier’in Özel Hayatı Yeniden Gündem Oldu

Von Trier videonun sonunda, konuyla ilgilenen kadınların kendisine ulaşması için “[email protected]” adresini paylaştı. Bu beklenmedik adım, sosyal medyada ve sinema dünyasında geniş bir tartışma ve ilgi dalgası yaratırken, von Trier’in hayranları ve sinemaseverler, ünlü yönetmenin özel hayatına dair bu açık sözlü yaklaşımını büyük bir merakla takip ediyor.

Geçmişte tartışmalı yapımları ve kişiliği ile sık sık gündeme gelen Lars von Trier, bu kez özel bir konuyla medyanın ve izleyicilerin odak noktasına tekrar yerleşmeyi başardı.

Altın Palmiye ödüllü yönetmenin sosyal medya çıkışını sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer içerikler için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Vulture

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Abicim Danimarka’da bu neyin yokluğu, mağarada mı yaşıyorsun, hiç mi sokağa çıkmadın ?? ilanla kız arkadaş mı bulunur yahu !!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Scott Pilgrim Animesinden İlk Fragman Yayında

“Scott Pilgrim” Evreni Yeniden Hayat Buluyor: Netflix’in Anime Dizisinden İlk Fragman

İşte Son 25 Yılın En İyi Dizileri

“Breaking Bad”den “The Wire”a… Eleştirmenler Son 25 Yılın En İyi Dizilerini Seçti