in ,

Leonardo DiCaprio’nun “The Dark Knight Rises”ta Riddler Rolünü Canlandırmaya Çok Yaklaştığı Ortaya Çıktı

Leonardo DiCaprio’nun “The Dark Knight Rises” filminin kötü karakteri Riddler’ı canlandırma ihtimali uzun süre tartışılmıştı.

Leonardo DiCaprio The Dark Knight Rises'ta Riddler Olacaktı
- Reklam -
- Reklam -

Leonardo DiCaprio, DC Comics evreninden uyarlanan The Dark Knight Rises filminde kötü karakter olarak izleyicilerle buluşabilirdi. Warner Bros.’un patronu, Riddler için DiCaprio’yu düşünüyordu.

Christopher Nolan’ın ünlü The Dark Knight üçlemesinin yazarı olan David S. Goyer, son bir röportajında ilginç bir ayrıntıyı paylaştı. Happy Sad Confused podcast’inde konuşan yazar, Warner Bros. stüdyosunun başkanının ünlü aktör Leonardo DiCaprio’yu üçlemenin son filmi olan The Dark Knight Rises’ta kötü karakter Riddler’ı canlandırması için düşündüğünü açıkladı. Ancak bu öneri beklenmedik bir şekilde reddedildi.

“Tüm bu teklifleri aldık… Kara Şövalye’nin galasında Warner Bros başkanının ’Riddler’ı filme dahil etmelisiniz. Leonardo DiCaprio Bilmececi olmalı,’ dediğini hatırlıyorum. Ancak bizim çalışma şeklimiz bu değil, ondan bir şey almak için değil.”

- Reklam -

Leonardo DiCaprio The Dark Knight Rises’ta Riddler Olacaktı

“The Dark Knight Rises” Filminde Leonardo DiCaprio’nun Riddler’ı Yerine Tom Hardy’nin Bane’i Tercih Edildi

Goyer The Dark Knight üçlemesinde karakter seçimlerini hikâyenin ihtiyaçlarına göre yapmayı tercih ettiklerini belirtti. DiCaprio’nun Riddler rolü yerine, Tom Hardy Bane karakterini canlandırarak hafızalara kazınmayı başardı. Böylece filmin ana kötüsü Riddler değil Bane oldu ve kurgu bambaşka bir boyuta taşındı.

Ayrıca Goyer, Batman/Bruce Wayne rolü için Jake Gyllenhaal’ın ciddi bir şekilde düşünüldüğünü ve Gyllenhaal’ın Kara Şövalye kostümü içinde deneme çekimleri yaptığını da röportajda paylaştı.

Leonardo DiCaprio’nun bu ilginç film tekliflerini geri çevirip çevirmediği konusunda herhangi bir bilgi verimedi. Yıldız aktör şu anda Martin Scorsese’nin yeni suç draması Killers of the Flower Moon’da başrolde yer aldığı biliniyor. Oscar ödüllü aktörün son filmi, Osage Nation’da gerçekleşen çarpıcı bir suç olayını FBI’ın gözünden anlatıyor. Cannes Film Festivali’nde büyük ilgi gören yapım DiCaprio’nun yanı sıra Robert De Niro, Jesse Plemons, Brendan Fraser, John Lithgow ve Tantoo Cardinal gibi ünlü oyuncuları kadrosunda bulunduruyor.

- Reklam -

Leonardo DiCaprio’nun "The Dark Knight Rises"ta Riddler Rolünü Canlandırmaya Çok Yaklaştığı Ortaya Çıktı

Goyer aynı röportajda ayrıca Guillermo del Toro’nun yönetmesi planlanan ancak iptal olan bir Star Wars filminden de bahsetti.

Leonardo DiCaprio tarafından canlandırılmış bir Riddler rolü size ne düşündürüyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Haikyu!! Fragmanı: Ünlü Voleybol Animesinin Filmi Geliyor

Ünlü Voleybol Animesi “Haikyu!!”nun Filmi Geliyor: İşte İlk Fragman ve Çıkış Tarihi

Antik Mısır'dan Kalma Batık Kentte Hazineler Keşfedildi

Antik Mısır’dan Kalma Gizemli Sualtı Kentindeki Tapınakta Sırlarla Dolu Hazineler Bulundu