in , ,

“Resident Evil”ın Yapımcısı, Canavarlarla Dolu Yeni Oyunu “Monster Hunter Wilds”ı Duyurdu

Monster Hunter Wilds oyunu geliyor. “Resident Evil” serisinin yapımcısı Capcom, oyuncuları canavarlarla dolu bir dünyaya davet ediyor.

Monster Hunter Wilds: Capcom'dan Yeni Oyun
- Reklam -
- Reklam -

Monster Hunter Wilds 2023 The Game Awards etkinliğinde duyuruldu. Capcom, yeni bir oyunla oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Capcom, Monster Hunter serisi için 2025’te çıkması planlanan yeni oyunu Monster Hunter Wilds’ı kısa bir fragman ile duyurdu. The Game Awards etkinliğinde gerçekleşen duyuruda, görkemli bir yaratığa binen ve üzerinde süzülen esrarengiz bir karakterin dikkat çekiyor ve oyundaki geçiş olanaklarına işaret ediyor.

Fragmanın kısalığına rağmen oyunun hava sistemi dinamiklerine ve keşfedilmeyi bekleyen çok çeşitli canavarlara göz atarak oyuncuların daha fazlası için sabırsızlanmasına neden oldu. Ne yazık ki oynanış ve özelliklerle ilgili ayrıntılar gizemini koruyor ve Capcom, 2024 yazında gerçekleşmesi beklenen gelecekteki bir vitrin için önemli açıklamaları saklamayı tercih ediyor.

- Reklam -

Monster Hunter Wilds: Capcom'dan Yeni Oyun

Monster Hunter meraklıları aralıklarla çıkan küçük oyunlara ve genişletmelere rağmen, 2018’in beğenilen Monster Hunter World’ünün önemli bir devam oyununu uzun zamandır bekliyordu. Birkaç yıl içinde çok platformlu büyük bir Monster Hunter oyunu beklentisi, daha kapsamlı bir macerayı hevesle bekleyen hayranlar arasında büyük bir heyecan yarattı. Paylaşılan fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Monster Hunter Wilds Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Oyunun fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Monster Hunter Wilds’ın fragmanı, World ve Rise’daki unsurların bir karışımını vaat ederek zengin detaylı bir ekosistemin ipuçlarını veriyor. Sergilenen binekler ve geniş ortamlar Rise’ın dinamik oynanışını yansıtırken World’ün açık dünya sürükleyiciliğini geliştiriyor.

- Reklam -

2025 yılında PS5, Xbox Series X/S ve Steam’de yayınlanması planlanan Monster Hunter Wilds, geniş kapsamlı ve görsel olarak çarpıcı bir deneyim vadediyor. Ancak Capcom gelecek yıl yaz gösterisine kadar belirsizliği korumayı planladığından, hevesli hayranların daha fazla ayrıntı için birkaç ay daha beklemesi gerekecek.

Monster Hunter Wilds Fragman

Monster Hunter Wilds The Game Awards gecesinin dikkat çeken oyunları arasında yer alsa da, gösterinin tek önemli olayı değildi. Etkinlikte ayrıca Marvel süper kahraman tabanlı yeni oyun Blade ve Hideo Kojima’nın Jordan Peele ile işbirliği yaptığı merakla beklenen korku projesi OD’ye bir bakış da dahil olmak üzere merakla beklenen diğer oyunlardan parçalar da tanıtıldı.

Monster Hunter Wilds hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni içerikler için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Verge

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023 Goodreads Okur Ödülleri Kazananları Açıklandı

2023 Goodreads Okur Ödülleri’nde Kazananlar Belli Oldu

Trevanian Kimdir Hayatı Eserleri hakkında bilgi

“Şibumi”nin Gizemli Yazarı Trevanian Hakkında 16 Detay