in ,

“Mortal Kombat 1”in Resmi Lansman Fragmanı Yayınlandı: Ölümcül Dövüş Sonunda Başlıyor

“Mortal Kombat 1” lansman fragmanı yayınlandı. NetherRealm Studios erken erişim başlamadan önce oyunculara 4 dakikalık bir video hazırladı.

Mortal Kombat 1 Lansman Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Mortal Kombat 1’in dünya genelindeki yayın tarihine bir hafta kala oyunun resmi lansman fragmanı yayınlandı. Yeni video kısa sürede 1 milyondan fazla kez izlendi.

Toplamda 4 dakika süren görüntüler yaklaşan oyunun birçok farklı yönünü vurguluyor. Bunların en önemlilerinden biri de oyuncuların şimdiye kadar çokça gördükleri acımasız oynanış yeteneklerine daha detaylı bir bakış. Görüntüler aynı zamanda doğan yeni dünyanın ve içindeki tehlikelerin bir rehberi olarak da hizmet ediyor.

Mortal Kombat 1 lansman fragmanında ana kadrodan bazı sürprizler var. İlk olarak Outworld için gururlu bir savaşçı ve General Shao’nun ikinci komutanı olan Reiko yer alıyor. Hayranlar onu Earthrealm ve Outworld savaşçıları karşı karşıya gelirken görüyor ve kendi tarafının turnuvayı kazanacağına söz veriyor. İzleyiciler bu gerçeklikte Shang Tsung’un “doğumunu” da görebilirler. Ancak kendisi doğal kötü değil. Bunun yerine kum saatiyle yaptığı her şey için Liu Kang’dan intikam almak isteyen Kronika’dan etkileniyor.

- Reklam -

Mortal Kombat 1 Lansman Fragmanı Yayınlandı

Her iki karakter de oyuna acımasız saldırılar getiriyor. Reiko rakiplere güçlü mızraklar atarken Shang Tsung rakiplerini kopyalamak ve yeteneklerini kullanmak için sihrini kullanıyor. Lansman fragmanında ayrıca Queen Sindel’ın Mileena’nın zehirle bulaştığı “durum” nedeniyle Kitana’nın turnuvada Mileena’nın yerine geçmesi gerektiğini açıklaması gibi önemli sahneler de gösterildi. Bu da potansiyel olarak kız kardeşler arasındaki ünlü anlaşmazlığı başlatıyor.

Mortal Kombat 1 Lansman Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Başlıca kadronun düşmanlarına karşı serbest bırakabileceğiniz vahşilik ve yaratıcılığı vurgulayan oyun içi görüntüler oyun içi mücadelede heyecan verici olasılıklar sunacak gibi görünüyor. Farklı serilerden gelen karakterler sayesinde ana kadro dışında da takımlar, kombolar ve yeni fatality’ler deneyebilecek. Ayrıca oyun için yaklaşan DLC’ler Omni-Man ve Homelander gibi daha fazla dövüşçüyü oyuna getirecek.

- Reklam -

Mortal Kombat 1 19 Eylül 2023 tarihinde piyasaya sürülecek. Ancak oyuna erken erişim sağlayan premium sürümlerini satın alanlar 14 Eylül’de oynamaya başlayabilirler.

Mortal Kombat 1 Lansman Fragmanı Yayınlandı

Oyunun resmi lansman fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından daha fazla habere ulaşmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sürekli aynı şeyler etrafında dönüp duruyorlar. Ne güzel Shaolin versiyon yapmışlardı, ilerlemeli. Oynaması kolay, eğlenceli. O modu devam ettirmek yerine grafikleri cilalayıp cilalayıp piyasaya sürüyorlar.

  2. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Ne kadar da kanlı. Çoluk çocuk yanında oynanmaz bu.

  3. Avatar for tleilax tleilax dedi ki:

    Yeni oyunun hikayesini biliyorsunuz dimi? Evren sıfırlandı, karakterler gençleşti, yeni tanrı Liu Kang oldu vs. Ayrıca invasion modu şeklinde farklı bir oynanış getirdiler RPG modu şeklinde. Shaolin Monks’u bilmiyordum, baktım aslında haklısınız keşke böyle bir mod yapsalar ama oyun baya değişti, haklarını yemeyelim. :slight_smile:

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sorun şu oyundaki hikaye modu çok zorlama ve istediğin karakterle oynamanı sınırlayan bir mod. Ya sıfırdan bir karakter ile oynuyorsun ya da sevmediğin bir karakterle. Konu sıkıcı görev yok versus şeklinde dövüşler var vs. Karakter gelişimi için sürekli dövüş yapmak zorundasın. Deadly ve Deception oyunlarında küçük oyunlar ve hikaye modları çok iyiydi mesela. Oyun içinde fatality move veya karakter buluyordun. Ayrıca oyun hala çok uzun kombolara devam ediyor. Bunu ben yapamıyorum mesela bir süre sonra sıkılıyorum. Daha kolay az tuşla oyun oynama şeklini benimsemiyorlar bir türlü. O yüzde Shaolin çok iyi bir oyundu. Hikaye tabanlı bir oyundu. Bir iki tuşla efsane hareketler yapıyordun.

  5. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Ön yükleme bugün tamamlandı. Şimdi yarını bekle işin yoksa. TR saati ile 20:00 da açılacak. Heyecanlıyım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Yeni Örümcek Türü - Tom Hardy - Venom - Venomius tomhardyi

Yeni Keşfedilen Örümcek Türü Adını Tom Hardy’nin Venom Karakterinden Aldı

Ferit Güleç Veda Yazısı

Ferit Güleç’e Veda Ederken