in , ,

“Orphan Black” Geri Dönüyor: Krysten Ritter’lı Yeni Spin-off “Echoes”tan İlk Fragman

Orphan Black: Echoes dizisi için ilk fragman yayınlandı. Başrolünde “Jessica Jones”un yıldızı Krysten Ritter’ın yer aldığı yapım, AMC kanalında yayınlanacak.

Orphan Black: Echoes Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Orphan Black: Echoes dizisi ufukta gözüktü. Ünlü bilimkurgu yapımı Orphan Black, yeni spin-off’uyla evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

2013-2017 yılları arasında AMC’de yayınlanan bilimkurgu, drama ve gerilim türlerindeki Orphan Black dizisi toplam 5 sezon sürmüş ve 1 defa Primetime Emmy ödülü kazanmıştı.

Kendisine çok benzeyen birisinin intiharına şahitlik eden Sarah Manning’in, o kişinin kimliğine geçmesini konu alan Orphan Black dizisi kendisine geni bir izleyici kitlesi yakalamayı başarmıştı.

- Reklam -

Spin-off yapımı hakkındaki ilk haberleri 2019’da çıkan yapımın başrolünde Krysten Ritter’ın yer alacağı ise geçen yaz belli olmuştu. Şimdi ise tam adı Orphan Black: Echoes olarak açıklanan yapımdan ilk fragman paylaşıldı.

Orphan Black: Echoes  Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube platformu üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan ilk tanıtım, dizinin başrolü Lucy’nin (Krysten Ritter), gizemli bilim deneyinin odağı hâline geldiği tuhaf bir dünyada kendini bulma hikâyesine dair ipuçları veriyor.

Öncül dizisiyle aynı evrenlerde ilerleyen Echoes, bilimsel manipülasyonların insan hayatını ne kadar etkileyebileceğini derinlemesine incelemeyi hedefliyor.

Orphan Black: Echoes Fragman

Orphan Black’in finalinden yıllar sonra, 2052 yılında geçen Echoes dizisi; klonlama teknolojisinin ulaştığı yeni boyutu gözler önüne seriyor.

Orphan Black: Echoes Dizisi Konusu Nedir?

Orphan Black: Echoes dizisinin konusu şu sözlerle tarif ediliyor:

- Reklam -

Yapım, bir grup kadının birbirlerinin hayatlarına girerek heyecan verici bir yolculuğa çıkmalarını, kimliklerinin gizemini çözmelerini ve iç burkan bir aşk ve ihanet hikâyesini ortaya çıkarmalarını anlatıyor.

Yayınlanan ilk fragmanda ana karakter Lucy’nin bir klonlama işleminden yeni uyandığı görülüyor. Doktor tarafından sorgulanan Lucy, hafıza kaybı ve kafa karışıklığı yaşıyor. Karakter geçmişine dair hiçbir şey hatırlamasa da kanlı bir bıçağı tuttuğu bazı flashback sahneleri aklında canlanıp duruyor. Tanıtımda Lucy’nin türünün tek örneği olmadığına da yer veriliyor.

Orphan Black: Echoes Fragman - Krysten Ritter

Dizinin oyuncu kadrosunda Krysten Ritter’a Amanda Fix, James Hiroyuki Liao, Reed Diamond, Tattiawna Jones, Jonathan Whittaker, Keeley Hawes, Alexandra Castillo ve Izad Etemadi eşlik ediyor.

Orphan Black: Echoes dizisinin çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da yapımın 2024 yılı içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Yapımın ilk sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak.

Yeni Orphan Black dizisi hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Warner Bros., Universal Pictures Satın Alma

Warner Bros. Stüdyosu, Hollywood’un Bir Başka Devi Universal Pictures’a Satılabilir

Microsoft Activision Blizzard Anlaşması İngiltere Onayı

Microsoft’un Activision Blizzard Anlaşması, İngiltere’den Beklenen Onayı Aldı