in

Orphan Black Evreni Yeni Bir Yan Diziyle Genişleyecek

Bilimkurgu sevenlerin yakından tanıdığı Orphan Black için güzel bir haberimiz var! Dizi kendi evreninde geçecek yeni bir yapımın adımlarını atıyor!

Orphan Black Evreni Yeni Dizi Genişlemesi
- Reklam -
- Reklam -

Orphan Black hayranlarına güzel haber geldi! Variety platformu, AMC’nin Orphan Black evreninde geçecek yeni bir dizi planladığı iddiasında bulunmuştu. Spin-off da diyebileceğimiz bu yeni yapım, Entertainment Weekly tarafından doğrulandı. Dizinin yapımcısı Temple Street Productions, AMC ile ekranlara yeni bir dizi getirecek gibi görünüyor.

Kendilerini genetik bir komplonun içinde bulan klon kız kardeşleri konu alan yapım, BBC America kanalındaki 5 sezonun ardından dizinin iyiliği için 2017’nin Ağustos ayında final yapmıştı. Üstelik ana karakter Tatiana Maslany birden çok karakteri hakkını vererek oynamasıyla, 3 kez Emmy Ödülleri’ne aday olup birini de elde etme başarısını göstermişti. Çeşitli kaynaklardan alınan bilgilere göre, kimi senaristlerden ricalarda bulunulmasına rağmen henüz dizi için daha konseptin oturtulmadığı; dizinin Orphan Black evreninde geçmesi planlandığı için de klasik manada bir spin-off olmayacağı düşünülüyor. 

Orphan Black’in yaratıcıları John Fawcett ve Graeme Manson, şu an için bu dizinin planlarında yok. Ancak ilerleyen zamanlarda bu durum değişebilir. Ayrıca dizinin BBC America’da mı AMC’de mi yayınlanacağı da henüz bilinmiyor. Yeni projenin hayranları hayal kırıklığına uğratmayacak bir yapım olmasını ümit ediyoruz.

- Reklam -
- Reklam -

Siz ne dersiniz? O dünyaya tekrar geri dönmek harika olmaz mı?

U. Berkay Soydan

Küçük yaşta Jules Verne ile bilimkurgu zehrini aldı, büyüdükçe ‘daha iyisi yok mu bunun yeaa’ nidalarıyla iyice içine girdi. Bilimkurgu edebiyatı ve sinemasının yanında bir de popüler bilim takipçisidir. Çorbada bizim de iyotlu tuzumuz bulunsun fikriyle yolu buralara düşmüştür. Çanakkale’de Japonca okumaktadır. Dağda, bayırda, sağda, solda bisiklet sürmekte; aklına estikçe harmonika, maraton koşuculuğu, para koleksiyonerliği gibi birbirinden alakasız yeni hobilere merak salmaktadır.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Tatiana Maslany oynamayacaksa pek bir anlamı yok.

    Maslany oynayacaksa dizide yer almayan Leda klonlarının hayatını veya Helena’nın Ukrayna’da yaşadığı zamanı izlemek isterim.

    Maslany oynamayacaksa sadece Siobhan’ın gençlik yıllarını izlemek isterim.

    Bunlar dışında dizide işlenecek doğru düzgün konu yok.

  2. Avatar for eleutheiros eleutheiros dedi ki:

    Ülkemizde kıymeti pek bilinmeyen güzel dizilerden biriydi Orphan Black. Gerçekleşirse izleriz neden olmasın?

  3. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Öyle bir dizimi varmış yav?

  4. Avatar for okanakinci okanakinci dedi ki:

    Orphan Black başlangıçta çok ilgimi çekmişti. Güzel bir diziydi. Sonradan sıkılıp bırakmıştım ama diziden değil de benden kaynaklanan bir sorundu bu. Elimde olmayan bazı nedenlerden ötürü bir süre izleyemediğim için konuya yabancılaşmıştım. Bir gün belki en baştan yeniden izlerim.

    Tatiana Maslany, bildiğim günümüz aktrisleri için bence en yetenekli olanı. Birbirinden bu kadar farklı karakteri tek başına hiç yorulmadan canlandırdı. Bunu o kadar iyi yaptı ki bazen onların hepsini aynı kişinin canlandırdığına inanmakta zorlandım. Bence Maslany hak ettiğinin yüzde biri kadar bile tanınmıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüksek Doz Çürüyüş İncelemesi

Yüksek Doz Çürüyüş: Distopyanın Bin Bir Yüzü

Matt Smith Star Wars

Matt Smith Star Wars: Episode IX’da Yer Almayacağını Belirtti