in , ,

Son Dönemin Dikkat Çeken Animelerinden “Oshi no Ko” 2. Sezon Onayını Aldı

Oshi no Ko 2. sezon onayı aldı. Bahar 2023’ün en çok izlenen animelerinden biri hayranlarına duyuru videosu ve posteri ile erken sürpriz yaptı.

Oshi no Ko 2. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

Oshi no Ko 2. sezon onayını aldığını duyurdu. Bahar 2023’ün en çok izlenen animelerinden biri maceralarına yeni bölümleri ile devam edecek.

İlk sezonu 28 Haziran’da yayınlanan 11. bölümüyle sona eren Oshi no Ko, 2. sezonun yapımına başlanacağını müjdeleyen yeni bir görsel ve video ile hayranlarına sürpriz yaptı. Görüntüler, ilk sezonun ikonik sahnelerini içeriyor ve Aqua ile Ruby’nin viral idol hayran dansını, Akane’nin Ai’yi taklit etmesini ve yeniden dirilen B-Komachi’nin sahneye çıkışını vurguluyor.

2. sezon için paylaşılan görsel ise ilk sezonla oldukça benzer. Ancak Aqua’nın Hoshino ailesinin yıldız gözleri artık tamamen siyah. Akane daha uzun saçlarla görünüyor ve Kana’ya karşı bir oyunculuk maçında olduğu izlenimi veriyor. Arka planda ise ellerini birleştirmiş Ai duruyor.

- Reklam -

Oshi no Ko 2. Sezon Onayı Aldı

Aka Akasaka ve Mengo Yokoyari tarafından yaratılan Oshi no Ko mangasından uyarlanan anime, Nisan 2023’te yayınlanmaya başladı. Doga Kobo stüdyosu tarafından hazırlanan animenin ilk sezonunu Daisuke Hiramaki yönetti ve senaryo yazarı olarak Jin Tanaka görev yaptı. Müzikleri ise Takuro Iga besteledi. Açılış teması “Idol”, Yoasobi tarafından seslendirildi ve müzik listelerinde büyük başarı elde etti. Billboard Japan Hot 100 listesinde 11 hafta boyunca bir numarada yer alırken, şarkının İngilizce versiyonu Billboard Global Excl. U.S. listesinde zirveye çıkan ilk Japonca şarkı oldu.

Oshi no Ko 2.Sezon Duyuru Videosu | İZLE

YouTube video

(2. Sezon Duyuru Videosuna YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Oshi no Ko, yayınlandığı platform HIDIVE’ın en büyük prömiyeri oldu ve ilk bölümüyle kısa bir süre için My Anime List platformunda en yüksek puan alan anime oldu. Anime dizisi, Aqua Hoshino rolünde Takeo Otsuka, Ruby Hoshino rolünde Yurie Igoma, eski çocuk oyuncu yıldızı Kana Arima rolünde Megumi Han ve kısa süre önce ilk reality flört şovuna katılan Akane Kurokawa rolünde Manaka Iwami’nin seslendirme yeteneklerine ev sahipliği yaptı. Oshi no Ko, eğlence sektörünün karanlık tarafına ışık tuttuğu için eleştirmenlerin beğenisini kazandı.

Oshi no Ko 2. sezonun ne zaman yayınlanacağına dair henüz detaylar paylaşılmadı.

Animenin ilk sezonunu izlemiş miydiniz? İzlediyseniz sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sylvester Stallone Hayatı Belgesel Sly

Sylvester Stallone’nin Hayatı Netflix Belgeseli Oldu: İşte “Sly”dan İlk Tanıtım

Ruhsuz Sayı: 1 - Erişcan Türk

GİO Ödüllü Sanatçı Erişcan Türk’ün Bilimkurgu Çizgi Romanı “Ruhsuz” İlk Sayısı ile Raflarda