in , ,

Sylvester Stallone’nin Hayatı Netflix Belgeseli Oldu: İşte “Sly”dan İlk Tanıtım

Sylvester Stallone’un hayatı Netflix belgeseli “Sly” ile ele alınıyor. Ünlü aktörün oyunculuk kariyerine odaklanan yapımdan ilk tanıtım yayınlandı.

Sylvester Stallone Hayatı Belgesel Sly
- Reklam -
- Reklam -

Sylvester Stallone’un hayatı ve kariyeri Netflix belgeseli olmaya hazırlanıyor. Sly adını taşıyan yapımdan ilk tanıtım yayınlanırken filmin yönetmenliğini Thom Zimny üstleniyor.

Son olarak Tulsa King dizisindeki Dwight Manfredi rolü ve 2023 yapımı Guardians of the Galaxy Vol. 3’teki Stakar Ogord karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Sylvester Stallone, şimdi Netflix belgeseline konu oluyor.

Rocky Balboa ve Rambo gibi kült yapımlarla aksiyon sinemasının unutulmazları arasına giren 76 yaşındaki aktör, Sly adlı filmde bu defa kendi hayatının macerasını aktarıyor.

- Reklam -

İtalyan kökenli Amerikalı oyuncu Stallone’un “Hollywood yaşam tarzı” içerisinde ayakta kalabilmek için yapması gereken fedakârlıkları ve pişmanlıkları takip eden yapım için ilk kısa tanıtım Netflix’in resmi YouTube hesabı üzerinden paylaşıldı.

Sylvester Stallone’un Hayatı Belgesele Konu Oldu: “Sly” Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Daha önce ünlü gitarist Johnny Cash’in yaşamını belgesele taşıyan Thom Zimny tarafından yönetilen Sly, Stallone’un film endüstrisindeki 50 yıllık yolculuğunu konu alıyor.

Yalnızca kamera önünde değil, kamera arkasında da kendisine önemli bir kariyer inşa eden Stallone; bu noktaya nasıl geldiğini Netflix belgeselinde izleyicilere aktaracak.

Yayınlanan kısa tanıtım, Stallone’un hayatı ve kariyeri boyunca yaşadığı pişmanlıkları aktarmasıyla açılıyor. Oyuncu kişisel felsefesine ışık tutarken risk almaktan ve kaçırılan fırsatlarla mücadele etmekten bahsediyor.

Sylvester Stallone Hayatı Belgesel Sly Netflix

- Reklam -

Sylvester Stallone Kariyerinin 50. Yılında Aralıksız Üretmeye Devam Ediyor

Stallone Creed’in ilk iki filmiyle klasik boks serisinin spin-off’unda izleyicilerin karşısına çıkarak ikonik Rocky rolünü yinelemişti. Eldivenleri Michael B. Jordan’a devreden aktör; 2022’de The Tulsa King ile ilk TV yönetmenliğine de imza atmıştı. Oyuncu ayrıca Paramount+’ın The Family Stallone yapımında ailesiyle birlikte yer alarak “reality” yıldızı da oldu.

Sylvester Stallone şimdilerde Cehennem Melekleri 4 (Expend4bles) için gün sayarken aksiyon sinemasından vazgeçmediğini de herkese gösteriyor.

Sly Belgesel - Sylvester Stallone Hayatı

Sly belgeseli Kasım 2023’te Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Yapımın hangi gün yayınlanacağı ise henüz belli olmadı.

Sylvester Stallone’un kariyeri ve Sly belgeseli hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Harbiden bir varoluş öyküsü adam nereden nerelere geldi. Köpeğini bile satmak zorunda kalmış adam.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

How Do You Live? Filmi Süresi Belli Oldu

Hayao Miyazaki’nin Son Filmi “How Do You Live?”in Süresi Belli Oldu

Oshi no Ko 2. Sezon Onayı Aldı

Son Dönemin Dikkat Çeken Animelerinden “Oshi no Ko” 2. Sezon Onayını Aldı