in , , ,

Popüler Anime “Oshi no Ko” Live-Action Filme ve Diziye Uyarlanıyor

Oshi no Ko animesi live-action film ve dizi uyarlaması alıyor. Amazon ve Toei Animation, oyuncu kadrosu ve çıkış tarihiyle ilgili bilgiler paylaştı.

Oshi no Ko Animesinin Live-Action Filmi ve Dizisi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Oshi no Ko animesinin live-action filmi ve dizisi resmi olarak duyuruldu. Amazon’un Prime Video’su ve Toei Animation, yeni uyarlamalarda hangi oyuncuların yer alacağı ve çıkış tarihiyle ilgili ilk bilgileri paylaştı.

Oshi no Ko animesi ilk defa Nisan 2023’te yayınlanmaya başladı ve geçen eylül ayında ilk sezonunu tamamladı. 12 bölümden oluşan ilk sezon, Aka Akasaka tarafından yazılan ve Mengo Yokoyari tarafından resimlenen aynı adlı mangadan uyarlandı. Kısa sürede popüler hâle gelen anime dizisi 2. sezon onayını da ilk sezon finalinden önce almayı başardı.

Anime, Dr. Goro adlı bir karakterin hikâyesini konu alıyor. Goro, genç bir yıldız adayı olan Ai Hoshino’nun takıntılı bir hayranının saldırısı sonucu hayatını kaybeder. Ancak, bir mucize eseri ile Ai Hoshino’nun ikizleri olarak yeniden doğar. Goro, yeniden doğduktan sonra annesinin idol olma hayalini gerçekleştirmesine yardım etmek ister. Ancak, eğlence endüstrisinin karanlık yüzüyle de yüzleşmek zorunda kalır.

- Reklam -

Eğlence endüstrisinin karmaşıklığını, ilişkilerini ve başarıya giden yoldaki engelleri keşfetmeyi amaçlayan dramatik ve duygusal tona sahip anime, hikâyesiyle ve çizimleriyle kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Oshi no Ko Animesi Live-Action Filmi ve Dizisi Geliyor

Oshi no Ko Anime Evreni Canlanıyor: Live-Action Film ve Dizi, 2024 Kışında Seyirciyle Buluşacak

Toei Animation ve Amazon, Oshi no Ko live-action uyarlamasının hem bir film hem de bir diziyi kapsayacak şekilde dünya çapında yayınlanacağını resmen doğruladı. Açıklamada 2024 kış aylarında yayınlanması planlanan film ve oyuncu kadrosunun resmi görsellerle tanıtılması gibi önemli ayrıntılar yer alıyor.

Amazon’un Prime Video’su diziyi küresel ölçekte yayınlamaya hazırlanırken Toei ise filmin dağıtımından sorumlu olacak. Oyuncu kadrosunun başını Aqua Hoshino karakterini canlandıracak olan Ao Haru Ride’daki rolüyle tanınan Kaito Sakurai çekiyor. Diğer oyuncular arasında Ai Hoshino rolüyle Asuka Saito, Ruby Hoshino rolüyle Nagisa Saito, Kana Arima rolüyle Nanoka Hara, Akane Kurokawa rolüyle Mizuki Kayashima ve Mem-cho rolüyle Ano yer alıyor.

Oshi no Ko Live-Action Film Dizi Oyuncu Kadrosu

- Reklam -

Aşk, Dram, ve İdol Yolculuğu: Oshi no Ko’nun Live-Action Serüveni

Canlı aksiyon uyarlaması karşısında şaşkınlığını dile getiren yazar Aka Akasaka, başlangıçtaki çekincelere rağmen Toei’nin filmi küresel olarak dağıtacak olmasından duyduğu heyecanı paylaştı. Çizer Mengo Yokoyari de yapımları sabırsızlıkla beklediğini, ancak live-action yapımlarda herhangi bir ilgisinin olmadığını sosyal medya hesabı üzerinden şu cümlelerle paylaştı:

“Canlı aksiyon uyarlamasına gelince, denetimden diğer hususlara kadar her şeyi personele bıraktım. (Üzgünüm! Programı tutturamadım!) Bir izleyicinin bakış açısından yapımları izlemeyi dört gözle bekliyorum!!!”

Duyuru, çekim sürecine ve oyuncu kadrosuna ilişkin gizli görüntülerin yer aldığı son raporların ardından geldi. Oyuncu kadrosunun doğrulanması, hem Oshi no Ko live-action filminin hem de dizisinin daha önce açıklanan olay örgüsü ayrıntılarını doğrulamış oluyor. Seri ayrıca Pieyon karakterine odaklanan canlı aksiyon YouTube dizisiyle erişim alanını genişleterek küresel popülaritesinden faydalanmayı hedefliyor.

Oshi no Ko Live-Action Film ve Dizi Oluyor

Oshi no Ko’nun bu kadar kısa sürede canlı aksiyona uyarlanması konusundaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wolf Pack 2. Sezon İptal Edildi

“Teen Wolf” Evreninde Geçen Sarah Michelle Gellar’lı “Wolf Pack” Dizisi İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

Haydut Gezegenler Gizemli Radyo Sinyalleri Yayıyor

Haydut Gezegenlerin Gizemli Radyo Sinyalleri Yaydığı Tespit Edildi