in ,

Rüya Satan Adam Serisi Üçüncü ve Son Kitabı “Fikir Bahçıvanı” ile Tamamlanıyor

“Rüya Satan Adam 3: Fikir Bahçıvanı” Türkçedeki yerini alıyor. Augusto Cury imzalı eser, Epsilon Yayınevi etiketiyle yayımlanıyor.

Rüya Satan Adam Serisi Üçüncü ve Son Kitabı "Fikir Bahçıvanı" ile Tamamlanıyor
- Reklam -
- Reklam -

Rüya Satan Adam 3: Fikir Bahçıvanı Türkçe raflarındaki yerini aldı. Augusto Cury‘nin Epsilon Yayınevi etiketiyle çıkan kitabı ile üçleme tamamlanmış oldu.

Ekim 1958’de doğan Augusto Jorge Cury Brezilyalı bir doktor, psikiyatrist, psikoterapist ve psikiyatri edebiyatı alanında yazan bir yazar olarak tanınıyor. Eğitim Bilimi alanında araştırmalar yapan yazar, Çoklu Zekâ teorisini oluşturduktan sonra duygusal dinamikler ve düşünce yapısının oluşumu konularında çalışmalarına devam etti. Ayrıca Brezilya’da psikologlar, eğitimciler ve diğer profesyoneller için bir eğitim enstitüsü olarak bilinen Zekâ Akademisi’ni yönetiyor.

Yazarın Rüya Satan Adam başlıklı serisi psikolojik, duygusal ve kişisel gelişim temalarını işleyen bir dizi romanı içeriyor ve genellikle insanların içsel dünyalarını keşfetmeleri, hayatlarını değerlendirmeleri ve daha mutlu ve anlamlı bir yaşam sürmeleri konularına odaklanıyor.

- Reklam -

Serinin ilk kitabı Şubat 2022’de dilimize kazandırılmış, ikinci kitabı olan Sessiz Devrim ise Ocak 2023’te raflardaki yerini almıştı. Şimdi de Fikir Bahçıvanı ile seri tamamlanmış oldu.

Orijinal adı O Vendedor de Sonhos 3: O semeador de ideias olan Fikir Bahçıvanı ilk defa Ocak 2010’da yayımlandı.

Rüya Satan Adam 3: Fikir Bahçıvanı – Augusto Cury | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Rüya Satan Adam 3: Fikir Bahçıvanı - Augusto Cury

- Reklam -

Zamanımızın en zengin ve en güçlü adamlarından biri olan Rüya Satıcısı, sevdiklerinin kaybından sonra çıktığı, kendini bulma yolculuğunun artık sonundadır. Kendi hayaletlerinden sıyrılarak derin kayıplar karşısında bile dönüştürücü fikirlerini âdeta birer bahçıvan gibi ekmeye devam eder. Sadık arkadaşlarıyla çıktığı bu yolculuğun sonuna gelirken acının önünde eğilmeyip onunla birlikte yürümeyi de kendine görev edinir. Bir Fikir Bahçıvanı’na dönüşen Rüya Satıcısı hayatın kendisine hazırladığı o son oyundan habersizdir…

Psikiyatrist, psikoterapist ve yazar Augusto Cury, Rüya Satan Adam serisinin son kitabı Fikir Bahçıvanı ile bize duygusal rahatsızlıkların tanımlanmasının yanı sıra duygularımızı yönetmek için beceri ve teknikler de sunuyor. Fikir eken karakterleri aracılığıyla okurlarını zihin gezegeninde bir keşif yolculuğuna çıkarmayı da ihmal etmiyor.

Çevirisini Burçe Kaya’nın üstlendiği kitabın editörlüğünü ise Yasemin Büte yapıyor. Rüya Satan Adam 3: Fikir Bahçıvanı, Eylül 2023 itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı.

Rüya Satan Adam’ın önceki iki kitabını okumuş muydunuz? Son kitaptan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan kitap haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Toxic Avenger Filmine İlk Bakış

Elijah Wood ve Peter Dinklage’ın Başrollerini Paylaştığı Süper Kahraman Komedisi “The Toxic Avenger”a İlk Bakış

Puslu Kıtalar Atlası Alıntıları - İhsan Oktay Anarr

Puslu Kıtalar Atlası Alıntıları: Felsefe ve Edebiyatın Büyüsünü Buluşturan Roman