in ,

Elijah Wood ve Peter Dinklage’ın Başrollerini Paylaştığı Süper Kahraman Komedisi “The Toxic Avenger”a İlk Bakış

The Toxic Avenger filmi için ilk bakış görselleri yayınlandı. 1984 tarihli süper kahraman filminni yeniden çevrimi, yıldız oyuncularla perdeye taşınıyor.

The Toxic Avenger Filmine İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

The Toxic Avenger filminden ilk bakış görselleri paylaşıldı. 1984 yapımı klasik yapım, bir temizlik görevlisinin toksik atık dolu bir varile düşmesi sonucu deforme olarak süper kahramana dönüşmesini anlatan bir hikâye olarak hafızalarda yer etmişti. Şimdi bu klasik macera yeniden çevrimi ile geri dönüyor ve başrollerde Elijah Wood ve Peter Dinklage gibi Hollywood yıldızları yer alıyor.

Yeniden yapım için paylaşılan ilk görseller Elijah Wood’un canlandırdığı Fritz Garbinger karakterinin şaşırtıcı dönüşümünü gösteriyor. Wood karakterine siyah dişler, panda gözler ve çoğunlukla kel bir kafasından uzanan uzun saçlarla hayat veriyor. The Rocky Horror Picture Show’un Riff Raff’i ile Danny DeVito’nun Penguen’inin bir karışımı gibi görünen bu dönüşüm, Wood’un bilindik imajından tamamen farklı bir şekilde izleyicileri şaşırtmayı hedefliyor.

The Toxic Avenger Elijah Wood

- Reklam -

Peter Dinklage ise filmde Winston Gooze adında bir temizlik görevlisini canlandırıyor. Bir sanayi kazası sonucu mutant bir varlık haline gelen Winston Gooze, süper güçler kazanıyor ve şehrin yozlaşmışlığına karşı sıradışı bir mücadeleye atılıyor.

The Toxic Avenger Peter Dinklage

Kevin Bacon ise filmde kardeşi Fritz’in işvereni olan Bob Garbinger karakterine hayat veriyor. Bob Garbinger, Lex Luthor tarzında bir karakter olarak tanımlanıyor: büyük paralara ve kaynaklara sahip ancak beceriksiz bir şekilde işleri yürüten bir karakter.

The Toxic Avenger Kevin Bacon

The Toxic Avenger Filmi Ne Anlatacak?

The Toxic Avenger bu yeni versiyonla birlikte Hollywood yıldızlarını kadrosunda bulunduran bir yapım haline geldi. Yapımı Dune filmleri ve MonsterVerse gibi projelere imza atan bu Legendary Entertainment stüdyosu hazırlıyor.

Film Winston Gooze’un yaşadığı korkunç bir endüstriyel kaza sonucu mutant bir varlık haline gelmesi ve sıradan bir kahraman olmaya çalışırken karşılaştığı zorlukları anlatıyor. Orijinal filmdeki gibi Winston Gooze da aslında bir kahraman olmaya pek uygun değil. Ancak yüreği doğru yerde ve köşeye sıkıştığında sınırları zorlamaya başlayacak.

- Reklam -

The Toxic Avenger Film

The Toxic Avenger Filmi Oyuncu Kadrosu

Filmin oyuncu kadrosunda bahsedilen isimler dışında ayrıca Taylour Paige, Jacob Tremblay, Julia Davis ve Jonny Coyne gibi isimler de yer alıyor. Taylour Paige filmde bir araştırmacı muhabir ve kanunsuz dedektif olarak rol alırken, Jacob Tremblay ise Wade adında özel bir çocuğu canlandırıyor.

The Toxic Avenger 2023

The Toxic Avenger Yeniden Çevrim

The Toxic Avenger’ın yeniden çevrimi, Austin’deki Fantastic Fest’in açılış filmi olarak dünya prömiyerini yapacak. Vizyona gireceği tarih ise henüz açıklanmadı.

The Toxic Avenger filmi için yayınlanan ilk bakış görsellerini sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Eliah Wood çok iyi görünüyor

  2. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Bu tarz parodi yapımlar ilgi çekici. Bekliyorum…

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Penguen olsaymış ya keşke :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tavuk Gıdaklamaları Yapay Zekâ ile Tercüme Edildi

Bilim İnsanları Tavukların Gıdaklamalarını Yapay Zekâyla Tercüme Etmeyi Başardı

Rüya Satan Adam Serisi Üçüncü ve Son Kitabı "Fikir Bahçıvanı" ile Tamamlanıyor

Rüya Satan Adam Serisi Üçüncü ve Son Kitabı “Fikir Bahçıvanı” ile Tamamlanıyor