in ,

Ryan Reynolds ve Shawn Levy, “Deadpool 3” Sonrası Dördüncü Kez Bir Araya Geliyor

Ryan Reynolds ve “Deadpool 3” yönetmeni Shawn Levy dördüncü kez bir araya geliyor. İkilinin sıradaki projesi Netflix için bir soygun filmi geliştirmek olacak.

Ryan Reynolds ve Levy Netflix'e Soygun Filmi Hazırlıyor
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Reynolds ve Shawn Levy yeni bir işbirliğine hazırlanıyor. İkili, Netflix için henüz adı açıklanmayan bir soygun filminin hazırlığına başladı.

Reynolds ve Levy şu sıralar Marvel Sinematik Evreni’nin beklenen filmlerinin başına gelen Deadpool 3’ün çekimleriyle meşgul. Hollywood’un 2023 yazında başlayan grevler nedeniyle prodüksiyonu geciken yapım, grevler tamamlandıktan sonra eski ivmesini yeniden kazandı.

Hafta sonu açılışı ile sınıfta kalan The Marvels filmi sonrası Deadpool 3’ün gişede nasıl karşılanacağına dair belirsizliklere rağmen Levy ve Reynolds, MCU girişiminin ötesinde ortak çalışmalar geliştirmeye devam ediyorlar. İkilinin bir sonraki girişimi, kısa süre önce yoğun teklif savaşları sonucunda yayın devi tarafından satın alınan bir Netflix suç ve gerilim filmi.

- Reklam -

Şimdilerde yeni bir maceraya hazırlanan Ocean’s Eleven tarzında bir soygun filmi olarak tanımlanan bu isimsiz proje henüz ön geliştirme aşamalarında ve yapımın nihai tanıtımı için uzun bir bekleyiş gerekiyor.

Ryan Reynolds ve Levy Netflix’e Soygun Filmi Hazırlıyor

Reynolds ve Levy arasındaki ortaklık ilk olarak 2021 yapımı Free Guy filminde gerçekleşti ve yapım gişede 331 milyon dolarlık hasılat elde etti. İkilinin bir sonraki işbirliği olan bilimkurgu, aksiyon ve komedinin bir karışımı The Adam Project, ilk 28 gününde Netflix’in en çok izlenen üçüncü orijinal filmi oldu.

Ryan Reynolds ve Shawn Levy İkilisinin Yeni Netflix Filmi Soygun Komedisi Olarak Tanımlanıyor

Reynolds, bu projenin yanı sıra Channing Tatum’la birlikte başrollerini paylaştığı bir başka soygun komedisi olan Calamity Hustle’ın başrolünde yer alacak.

- Reklam -

The Adam Project’in performansından ilham alan Netflix, Reynolds-Levy ikilisini geri getirmeye hazırlanıyor. Aksiyon ve mizahın karışımından yararlanacak olan yeni projenin benzer bir başarı sağlayıp sağlamayacağı ise merak konusu.

Projede Ryan Reynolds dışında hangi oyuncuların yer alacağı, çekimlerin ne zaman başlayacağı ve yapımın hangi dönemde izleyicilerle buluşacağı henüz bilinmiyor.

Ryan Reynolds ve Levy Netflix’e Soygun Filmi Hazırlıyor

Ryan Reynolds ve Shawn Levy’nin bu devam eden işbirlikleri hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? İkilinin birlikte yer aldıkları projelere dair görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Age of Legends: Zaman Çarkı'na Yeni Film Yolda

Amazon “Zaman Çarkı” Evrenini Genişletiyor: ‘Karanlık Varlık’ı Konu Alan “The Age of Legends” Filmi Geliyor

Dünya ve Diğer Yerler - Jeanette Winterson

İngiliz Yazar Jeanette Winterson’ın Öykü Kitabı “Dünya ve Diğer Yerler” Türkçe Raflarında