in , ,

“Shrek 5” Filminin Çıkış Tarihi Stajyer Tarafından Yanlışlıkla Sızdırıldı

Shrek 5 çıkış tarihi NBCUniversal stajyeri tarafından yanlışlıkla sızdırıldı. DreamWorks imzalı animasyon serisinin yeni filmi çok da uzakta olmayabilir.

Shrek 5 Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Shrek 5 çıkış tarihi ufak bir talihsizlik sonucu ortaya çıkmış olabilir. Yeşil Dev’in yeni macerasının 2025 yılında izleyicilerle buluşacağı iddia ediliyor.

İlk Shrek filmi 2001’de vizyona girmiş ve zaman içerisinde devasa bir animasyon markasına dönüşmüştü. Serinin dördüncü filmi 2010’da yayınlanmış olsa da evren 2011’deki Puss in Boots ve 2022’deki Puss in Boots: The Last Wish yapımlarıyla genişletilmişti.

Shrek 5’ın yolda olduğu haberi ise ilk olarak Illumination CEO’su Chris Meledandri tarafından geçen nisan ayında açıklanmıştı. Daha öncesinde ise Eşek karakterine odaklanan bir başka spin-off’un daha yolda olabileceği öne sürülmüştü.

- Reklam -

Shrek 5 Ne Zaman

Şimdi ise bir NBCUniversal stajyerinin LinkedIn paylaşımı, Shrek 5’ın yayın aralığını duyurmuş olabilir. Bahsi geçen çalışan, filmi LinkedIn’de listelerken 2025 tarihini tercih etti. Ardından bu açıklamayı hızlı bir şekilde değiştirdi.

Shrek 5 Filmi için Belirlenen Çıkış Tarihi 2025 Olabilir

Shrek rolünde Mike Myers, prenses Fiona rolünde Cameron Diaz ve Eşek rolünde Eddie Murphy’nin de bulunduğu ilk filmdeki kadronun korunması için görüşmelerin sürdüğü öne sürülen yeni macera beklenenden çok daha erken vizyona girebilir.

NBCUniversal başkanı Steve Burke, 2001’den beri Shrek serisinin yapımcılığını üstlenen DreamWorks Animation’ı satın aldıktan sonra 2016’da yaptığı açıklamada, Meledandri’nin “yaratıcı bir şekilde Shrek’i nasıl geri getireceğimizi bulmamıza ve mevcut DreamWorks serilerinin çoğunu alıp yeni seriler yaratırken değer katmamıza yardımcı olmaya çalışacağını,” söylemişti.

- Reklam -

Hayranlar yeni bir Shrek filmini oldukça uzun bir süredir bekliyor. DreamWorks Animation’ın seriyi ele alış biçimi de en iyimser tahminlerde bile 2026’yı işaret ediyordu. Dolayısıyla 2025 izleyiciler için iyimser bir haber olarak yorumlanıyor.

Shrek 5 Vizyon Tarihi

William Steig’in kitabından uyarlanan anti-peri masalı 2001 yılında dünya çapında gişede yaklaşık 500 milyon dolar hasılat elde etti. 2004’te gösterime giren ikinci film, bir zamanlar tarihin en yüksek hasılat yapan animasyon filmiydi ve 935 milyon dolarlık küresel hasılatıyla stüdyonun en büyük başarısı olmaya devam ediyor. 2007’de gösterime giren üçüncü film ve 2010’da gösterime giren Forever After ise dünya çapında sırasıyla 807 milyon dolar ve 756 milyon dolar kazandı.

Shrek 5 filmine dair sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book, Daily Mail

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Yanlışlıkla… :smiley:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    2025 yılı pek de sızdırılma sayılmaz bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jon Snow Dizisi HBO

HBO’nun “Game of Thrones” Projelerinden “Jon Snow” Dizisi Henüz Resmi Onayı Alamadı

Attack on Titan Benzeri En İyi Animeler

“Attack on Titan” Sevenlerin Kaçırmaması Gereken 20 Anime