in ,

HBO’nun “Game of Thrones” Projelerinden “Jon Snow” Dizisi Henüz Resmi Onayı Alamadı

Jon Snow dizisi henüz yeşil ışık alamadı. HBO’nun ön geliştirme aşamasında olan Game of Thrones spin-off’una şimdilik onay çıkmış değil.

Jon Snow Dizisi HBO
- Reklam -
- Reklam -

Jon Snow dizisi için geri sayıma geçen hayranların tadını kaçıracak bir haber geldi. HBO CEO’su Casey Bloys başrolünde Kit Harington’ın yer alacağı Game of Thrones spin-off’u için henüz resmi bir onayın verilmediğini açıkladı.

George R.R. Martin’in epik fantazi destanı Buz ve Ateşin Şarkısı’ndan HBO ekranlarına uyarlanan Game of Thrones 2019’da final yaptı. HBO, Taht Oyunları’nın veliahdını fazla uzakta aramayı düşünmedi ve birbiri ardına yeni spin-off’ların ön geliştirme aşamasına alındığını duyurdu.

İlk etapta birkaç farklı projeyle başlayan süreçte zaman içerisinde fişi çekilenler ve hakkında herhangi bir gelişme yaşanmayan yapımlar oldu. Mutlu sona ulaşan ilk spin-off ise Targaryen Hanedanlığı’nı anlatan House of the Dragon’dı. Onu takip eden ikinci proje ise gelecek yıl çekimlerine başlanacak olan Tales of Dunk and Egg oldu.

- Reklam -

Jon Snow Dizisi HBO - Game of Thrones

En çok konuşulan Taht Oyunları spin-off’larından Jon Snow dizisi ise bir süredir belirsizlik içindeydi. HBO CEO’su Casey Bloys, bu belirsizliği bir üst seviyeye çıkaracak yeni bir açıklama yaptı.

Jon Snow Dizisi Onaylanmış Game of Thrones Projeleri Arasında Yer Almıyor

TV Line’a konuşan Bloys, Jon Snow dizisine henüz yeşil ışık yakmadıklarını açıkladı.

“Game of Thrones senaryoları her zaman geliştirme aşamasındadır. Dunk and Egg’e ilkbaharda yeşil onay verdik. O dünyada yeşil ışık almaya yakın başka bir yapım olduğunu söyleyemem ama her zaman farklı senaryolar ve fikirler üzerinde çalışıyoruz.”

Bu yılın başlarında serinin yaratıcısı George R.R. Martin, Harington’ın karakterini yeniden canlandırmak üzere sp-inoff için geri döneceğini doğrulamıştı. Martin, Harington’ın dizinin yaratım sürecine büyük ölçüde dahil olduğunu belirtirken, Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke da Harington’la bu konuda konuştuğunu söylemişti. Bu konuşma ise Daenerys’in de yapımda yer alabileceğine dair hayran teorilerine neden olmuştu.

- Reklam -

Game of Thrones dizisinin finalinden “sonrasını” konu almasıyla mevcut spin-off’lardan farklılaşan Jon Snow yapımı, Westeros’tan sürgün edilen Snow’un yeni maceralarını takip edecekti.

emilia clarke Daenerys Targaryen game of thrones

Jon Snow dizisi ile birlikte Deniz Yılanı Corlys Velaryon’u anlatan bir dizi ile Dorne’un kurucusu Prenses Nymeria’yı konu alan başka bir dizi ve The Golden Empire olarak bilinen gizemli bir animasyon projesi de onay bekleyen yapımlar arasında.

Siz HBO imzalı bir Jon Snow dizisi izlemek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla gelişme için bizleri Google Haberler’den ve sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hollywood Oyuncuları Grevi Sonlandı

Hollywood Tarihinin En Uzun Oyuncu Grevi Sona Erdi: Sanatçılar ve Stüdyolar Anlaşmaya Vardı

Shrek 5 Çıkış Tarihi

“Shrek 5” Filminin Çıkış Tarihi Stajyer Tarafından Yanlışlıkla Sızdırıldı