in , ,

Galaksilerarası Bir Suç Macerası: “Star Wars Outlaws”tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

“Star Wars Outlaws” oyunu Ubisoft Forward 2024 etkinliğinde tanıtıldı. Yapımdan 10 dakikayı bulan bir oynanış videosu ve yeni detaylar paylaşıldı.

Star Wars Outlaws Oynanis Fragmani
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars Outlaws için yeni ve detaylı bir oynanış fragmanı paylaşıldı. Yıldız Savaşları evreninin ilk açık dünya oyunu olma özelliğini taşıyan yapımdan son detaylar Ubisoft Forward 2024 etkinliği sırasında açıklandı.

İlk defa geçen yılki Xbox Games Showcase etkinliğinde duyurulan Star Wars Outlaws, cesur hırsız Kay Vess ile sıkı dostu Nix’in hayatlarının en büyük maceralarına atılmalarını konu alıyor.

Assassin’s Creed Shadows ve Prince of Persia yapımlarıyla birlikte Ubisoft Forward 2024 etkinliğinin en çok beklenen oyunları arasında yer alan Star Wars Outlaws, çıkış yapmadan hemen önce yeni bir oynanış fragmanıyla hayranların ilgisine sunuldu.

- Reklam -

Açık dünyası ve ele aldığı suç temasıyla mevcut Yıldız Savaşları maceralarından ayrışan Outlaws, “uzak bir galakside geçen bir Grand Theft Auto” macerası olarak tanımlanıyor.

Star Wars Outlaws Oynanış Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Oyundan paylaşılan yeni tanıtım, Outlaws’tan çeşitli mekânlara ve yasadışı görevlere odaklanıyor. Fragman, organize suçlarda lider olmaya yatkın, küstah, açgözlü ve grotesk görünümlü bir Hutt ile anlaşmalar yapmak; speeder bike sürmek, haydut çetelerine yeni üyeler bulmak gibi çeşitli unsurlara yer veriyor.

Ubisoft, ayrıca geçen cuma günü Summer Game Fest. etkinliğinde de kısa bir tanıtım paylaşmıştı.

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Star Wars Outlaws, The Division serisi ve Avatar: Frontiers of Pandora’nın arkasındaki Massive Entertainment tarafından geliştirildi.

- Reklam -

The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi filmlerindeki olaylar arasında geçecek oyun, oyuncuları Star Wars yeraltı dünyasında karmaşık bir suç ağına dahil olan haydut Kay’in maceralarına davet ediyor.

Star Wars Outlaws Oynanış

Star Wars Outlaws oyunu 30 Ağustos 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformlarında piyasaya sürülecek.

Yıldız Savaşları hayranları son olarak 4 Haziran’da prömiyer yapan The Acolyte dizisiyle galaksilerarası maceraya geri dönmüştü. Ayrıca arena nişancı oyunu Star Wars: Hunters da geçen hafta mobil ve Nintendo Switch platformlada çıkış yapmış durumda.

Star Wars Outlaws Oynanış Fragman

Star Wars Outlaws oyunu hakkında sizin beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Verge

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Walking Dead: Dead City 2. Sezonundan Yeni Ayrıntılar

Maggie ve Negan’a Odaklanan “The Walking Dead” Dizisi “Dead City”nin 2. Sezonundan Yeni Ayrıntılar Paylaşıldı

Michael Jackson Biyografisi Lionsgate'in En Büyük Filmi Olacak

Lionsgate Yöneticisi: “Michael Jackson Biyografisi Şimdiye Kadar Yaptığımız En Büyük Film Olacak”