in , ,

Yıldız Savaşları Evreninin İlk Açık Dünya Oyunu “Star Wars Outlaws”tan Fragman ve Çıkış Tarihi

Star Wars Outlaws hikâye fragmanı paylaşıldı. Evrenin ilk açık dünya oyunu olma özelliği taşıyan maceranın çıkış tarihi belli oldu.

Star Wars Outlaws Fragmanı: Oyunun Çıkış Tarihi Açıklandı
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars Outlaws için merakla beklenen çıkış tarihi ve hikâye fragmanı paylaşıldı. Ubisoft ve Lucasfilm Games işbirliğiyle hazırlanan oyun, Yıldız Savaşları evreninin ilk açık dünya oyunu olma özelliğini taşıyor.

İlk olarak Xbox Games Showcase 2023 etkinliğinde duyurulan oyunun hikâyesinde, cesur hırsız Kay Vess ve arkadaşı Nix’in hayatlarındaki fırsatı yakalamaya çalıştıkları anlatılıyor. İmparatorluğun isyanları bastırmakla meşgul olduğu bu dönemde, yeraltı dünyası çılgın bir canlılık kazanmış durumda. Kay’in hırsızlıkları, yeni bir suç örgütü olan Zerek Besh’in liderinin dikkatini çekiyor ve başına ödül koyması üzerine tek çareleri, geldikleri yolun en büyük vurgunu gerçekleştirmek oluyor. Açık dünya oyunu ayrıca 5. bölüm The Empire Strikes Back ile 6. bölüm Return of the Jedi’daki olayların arasında geçiyor.

İşte Star Wars Outlaws Hikâye Fragmanı

YouTube video

- Reklam -

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Star Wars Outlaws Konusu

Star Wars Outlaws Fragmanı ve Çıkış Tarihi Açıklandı

Gezegenleri dolaşarak ün kazanmaya çalışacak ikilinin, Pyke Sendikası, Hutt Karteli, Ashiga Klânı ve Kızıl Şafak gibi efsanevi suç örgütlerinin desteğini almaları gerekecek. Klasik ve yeni lokasyonlarda gezinebilecekleri oyunda Canto Bight, Kijimi, Tatuin, Akiva ve Toshara yer alıyor.

Kay, şehirleri keşfedecek, aracıyla manzaraları baştan başa geçecek, gemisi Trailblazer ile uzayda maceralar yaşayacak. Ayrıca imparator güçleri ve diğer düşmanlarla çarpışmalarda yer alacak.

Yaratıcı direktör Julian Gerighty, “Özgürlük arayışındaki bu mahir ikilinin tek kurtuluşu, galaksinin görmüş olduğu en büyük vurgunları gerçekleştirmek olacak,” diyor. Kaçak bir ekip kuracak olan Vess ve yoldaşı Nix’in çeşitli sendikal işlere karışacakları ve sıkıntılı durumlardan kurtulmak için çarpışmalara girecekleri belirtiliyor.

Star Wars Outlaws Ne Zaman Çıkacak?

Star Wars Outlaws Fragmanı ve Çıkış Tarihi Açıklandı

- Reklam -

Star Wars Outlaws, resmi olarak 30 Ağustos 2024 tarihinde çıkış yapacak.

PlayStation 5, Xbox Series X/S, Amazon Luna ve PC platformlarında çıkacak oyunun Gold ve Ultimate sürümlerini önceden satın alanlar ya da Ubisoft+ aboneleri 27 Ağustos’ta erken erişim hakkı kazanacak. Ön sipariş verenler ise Kay’in hızlı aracı ve gemisi için özel kostümler içeren “Kessel Runner Bonus Pack”i alacak.

Star Wars Outlaws böylelikle evrende yepyeni bir bakış açısı sunuyor. Suç dünyasına odaklanan ve açık dünyasıyla macera dolu bir deneyim vaat ediyor. Hayranların bu farklı hikayeyi nasıl karşılayacağı ise merak konusu.

Yeni açık dünya oyununun fragmanını sizler nasıl buldunuz? Oyundan beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Verge

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Blair Witch Filmi

Blumhouse’tan Yeni “Blair Witch” Filmi Geliyor

Monopoly Filmi Margot Robbie ile Geliyor

Canlı Aksiyon “Monopoly” Filmi Margot Robbie ile Geliyor