in , ,

“Sword Art Online” Animesi için Yeni Bir Film Üzerinde Çalışılıyor

Sword Art Online animesi için yeni bir film hazırlığı başladı. Isekai türündeki popüler anime serisinde macera devam ediyor.

Sword Art Online Animesine Yeni Film Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Sword Art Online animesi yepyeni bir filme kavuşuyor. Yapımın resmi sosyal medya hesaplarından yeni sinema filmi için prodüksiyonun resmi olarak başladığı duyuruldu.

Japon yazar Reki Kawahara tarafından yazılan bir hikâyeden türetilen popüler bir anime ve light novel serisi olan Sword Art Online, ilk olarak 2009 yılında yayınlanmaya başladı. Yapım bir sanal gerçeklik VRMMORPG dünyasında geçen maceraları içeriyor. Hikâye, oyuncuların gerçek dünyada bir sanal dünyaya bağlandığı ve orada çeşitli görevleri tamamladığı bir oyuna odaklanıyor. Ancak, oyunun yaratıcısı oyuncuları gerçek dünyada hapseden bir tür ölümcül bir tuzak kurarak asıl macerayı başlatır.

Şimdi çıktığı günden bu yana popülerliğini korumaya devam eden Sword Art Online anime serisi, izleyicileri bir kez daha kendine çekecek yepyeni bir film için prodüksiyonun başladığını resmen onayladı. Animenin resmi X (Twitter) hesabı aracılığıyla yapılan duyuru, ikonik isekai serisi için keşfedilmemiş bölgeye önemli bir sıçrama anlamına geliyor.

- Reklam -

Sword Art Online Progressive: Scherzo of Deep Night

Sword Art Online Progressive: Scherzo of Deep Night’ın geçen yılın ekim ayında Japonya’da sinemalarda yayınlanmasının ardından izleyiciler bir sonraki macerayı beklemeye başlamıştı. Resmi gönderide Scherzo of Deep Night’ın olumlu karşılanmasından duyulan memnuniyet dile getirildi ve müjdeli haber şu sözlerle paylaşıldı:

“Tamamen yeni bir sinema filmi yapım aşamasında! Lütfen yeni gelişmeleri dört gözle bekleyin.”

Sword Art Online Animesinin Yeni Filmi Hakkında Ayrıntılar Paylaşılmadı

Bu açıklama Ordinal Scale, Aria of a Starless Night ve Scherzo of Deep Night dahil olmak üzere ilk üç Sword Art Online filmini içeren bir televizyon yayınının hemen ardından geldi. Geçen iki hafta boyunca Japonya’da karasal televizyonda yayınlanan bu yayın seri için bir ilke de işaret ediyordu.

- Reklam -

Sword Art Online Animesi Yeni Film - Ordinal Scale

Yaklaşan filmle ilgili ayrıntılar henüz açıklanmamış olsa da şu anda popüler olan Solo Leveling’den sorumlu Sony’ye ait bir animasyon stüdyosu olan A-1 Pictures’ın geliştirmeye öncülük etmek için seçilmesi ekstra bir beklenti katmanı ekliyor. Sony’nin CES 2024’teki anime ile ilgili son duyuruları, canlı aksiyon One-Punch Man filminin devam eden gelişimi ve Crunchyroll’un Sony’nin kanatları altında 13 milyon aboneyi aşmasıyla ilgili güncellemelerle heyecan uyandırdı.

Hayranlar daha fazla bilgi beklerken yeni SAO filminin serinin kanonuyla uyumlu olup olmayacağı sorusu da bir gizem olarak ortada duruyor.

Popüler anime serisi ve yeni film duyurusu ile ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Emily in Paris 4. Sezon Çekimleri Başlıyor

Lily Collins’li “Emily in Paris”in 4. Sezon Çekimleri Başlıyor

Japon Yazar Ödüllü Romanını Yazarken ChatGPT Kullandı

Japon Yazar Ödüllü Romanını Yazarken ChatGPT Kullandığını İtiraf Etti