in ,

Lily Collins’li “Emily in Paris”in 4. Sezon Çekimleri Başlıyor

Emily in Paris 4. Sezon çekimleri başlıyor. Başrolünde Lily Collins’in yer aldığı Netflix dizisi macerasına devam etmeye hazırlanıyor.

Emily in Paris 4. Sezon Çekimleri Başlıyor
- Reklam -
- Reklam -

Emily in Paris 4. Sezon için ilk güncelleme geldi ve başrol Lily Collins, sosyal medya hesabı üzerinden çekimlerin kısa süre içerisinde başlayacağını duyurdu.

Sex and the City ve Uncoupled gibi yapımlarla tanınan Darren Star tarafından yaratılan Emily in Paris dizisinin ilk sezonu Ekim 2020’de Netflix’te yayınlandı. Beklenmedik bir iş fırsatıyla Paris’e taşınan ve bu sırada dilini ve kültürünü bilmediği bir ülkede hırslı bir çalışan olarak öne çıkan Emily Cooper’ın maceralarını anlatan dizi kısa sürede popüler hâle geldi ve 2. sezonu da Aralık 2021’de dijital yayın platformu kütüphanesindeki yerini aldı. Ardından 3. ve 4. sezon onayları birlikte verildi ve şimdilik yayınlanan son sezonu Aralık 2022’de görücüye çıktı.

İkonik Aşk Şehri Lily Collins’i yeniden ağırlamaya hazırlanırken oyuncu Emily in Paris 4. sezonunun çekimlerine başlanacağının sinyallerini sosyal medya hesabı üzerinden “Biri Saison Quatre mi dedi?! Sonunda dizideki ailemle Paris’te yeniden bir araya geldik ve bu çok iyi hissettiriyor. Yine de Emily’nin hatırı için selfie becerilerimi tazelemem gerekebilir…” sözleriyle paylaştı. Hayranlar Netflix’ten onaylanmış bir yayın tarihi beklerken, çekimlerin başlaması önümüzdeki sezonda hırslı pazarlama yöneticisini daha fazla sürprizin beklediğinin ipuçlarını veriyor.

- Reklam -

Emily in Paris 4. Sezon Lily Collins

3. sezonda izleyiciler Emily ve Gabriel (Lucas Bravo) arasındaki çalkantılı ilişkiye tanık olmuş ve bu da Alfie’den (Lucien Laviscount) ayrılmalarına neden olmuştu. Camille’in (Camille Razat) yeniden devreye girmesiyle anlatıya bir karmaşıklık katmanı eklendi ve 3. sezon dramatik bir finalle sonuçlandı. 4. sezonun başlamasıyla birlikte izleyiciler Emily ve Gabriel’in nihayet istikrarlı ve sağlıklı bir ilişkiye başlayıp başlamayacakları konusunda bekledikleri cevabı alacaklar.

Emily in Paris 4. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Üçüncü sezonun yayınlanmasının ardından çekimlerin geçen yaz başlaması beklenirken sektör genelinde yaşanan grevler prodüksiyonu geciktirdi. Ancak Kasım ayında loncalar ve stüdyolar arasındaki anlaşmazlıkların çözülmesiyle Emily in Paris tüm hızıyla geri döndü. William Abadie, Bruno Goery ve Samuel Arnold’dan oluşan yardımcı oyuncu kadrosu, Emily’nin rekabetçi pazarlama sektöründeki yolculuğuna derinlik katıyor.

- Reklam -

Netflix Emily in Paris 4. sezonun yayın tarihini gizli tutsa da geçmişe bakıldığında çekimlerin başlamasıyla önceki sezonların prömiyeri arasında nispeten kısa bir aralık olduğu görülüyor. Lily Collins, Emily’nin İtalya’daki maceralarını ve Gabriel’in restoranının kaderi ve Michelin yıldızı hedefleriyle ilgili süregelen endişelerini imâ ederek potansiyel olay örgüleri hakkında daha önce ipucu vermişti. Bu arada Ashley Park’ın karakteri Mindy, şarkısının Eurovision müzik yarışması için seçilmesinin ardından müzikal tutkularının peşinden gidiyor.

Emily in Paris 4. Sezon

Emily in Paris’in ilk üç sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gezegenin Etrafındaki Kadınlar Antolojisi Okurla Buluşuyor

Feminist Spekülatif Kurgu Öykü Antolojisi “Gezegenin Etrafındaki Kadınlar” Yayımlandı

Sword Art Online Animesine Yeni Film Geliyor

“Sword Art Online” Animesi için Yeni Bir Film Üzerinde Çalışılıyor