in , ,

Taylor Swift’in Konser Filmine Gösterilen Yoğun İlgi “The Exorcist: Believer”ın Çıkış Tarihinin Değiştirilmesine Neden Oldu

The Exorcist: Believer vizyon tarihini güncellemek durumunda kaldı. Korku klasiğinin yeni macerası, Taylor Swift’in konser filmiyle çakışınca çıkış takvimini yeniledi.

The Exorcist: Believer Vizyon Tarihi - Taylor Swift
- Reklam -
- Reklam -

The Exorcist: Believer filmi, çıkış tarihinin Taylor Swift’in konserini perdeye taşıyan The Eras Tour ile çakışması nedeniyle öne alındı.

Pop müzik dünyasının çağdaş ikonları arasında bulunan Taylor Swift, sahnelerden sonra sinema salonlarını da sallamaya başladı.

AMC Sinemaları’na ait uygulama Taylor Swift’in konser filmi The Eras Tour’un biletlerinin satışa çıkmasıyla çöktü. Hayranların yoğun talebi, korku sinemasının klasikleri arasında yer alan The Exorcist’in (Şeytan) yeni filmi Believer’ın yapımcılarını da harekete geçirdi. Blumhouse Productions yapımın prömiyer tarihini öne çekerek stratejik bir hamleye imza attı.

- Reklam -

Taylor Swift - The Eras Tour

1973’te çekilen ikonik korku filmi The Exorcist’in devamı niteliğindeki Believer, kızı ve arkadaşı kaybolan ve daha sonra ele geçirildikleri anlaşılan bir babanın cevap arayışını konu alıyor.

The Exorcist: Believer Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Taylor Swift’in The Eras Tour adlı konser filminin vizyona gireceği haberi duyulduğunda, sanatçının Swiftie olarak bilinen hayranları bilet almak için AMC uygulamasına akın etti. Konser filmi, Blumhouse’un The Exorcist: Believer filmiyle aynı gün izleyicilerle buluşacaktı. Ancak Taylor Swift konserine gösterilen ilgi, Blumhouse’u harekete geçirdi.

Yeni üçlemenin ilk bölümü Believer’ın ilk tarihi 13 Ekim 2023 olarak belirlenmişti. Ancak Blumhouse’un patronu Jason Blum, Twitter’da yaptığı bir paylaşımla The Exorcist: Believer filminin yeni vizyon tarihini açıkladı. #TaylorWins (Taylor Kazandı) etiketini kullanan Blum, yapımın 6 Ekim 2023’te vizyona gireceğini ifade etti.

- Reklam -

The Exorcist: Believer Vizyon Tarihi Yeni

David Gordon Green’in yönetmenliğini üstlendiği Believer, Ellen Burstyn tarafından canlandırılan Chris MacNeil karakterini geri getirecek. Filmde Leslie Odom Jr., kızı bir arkadaşıyla birlikte kaybolan bir babayı canlandırıyor. Kısa süre sonra aileler kızlarının ele geçirilmiş olabileceğini fark ediyor ve cevap aramak için böyle bir kötülüğü gören tek yaşayan kişi olan Chris’e ulaşıyorlar. Filmde ayrıca Jennifer Nettles, Odom Jr.’ın karakteriyle işbirliği yapan bir başka ele geçirilmiş çocuğun annesi olarak rol alıyor. Lidya Jewett ve yeni katılan Olivia Marcum ise şeytani bir ruh tarafından ele geçirilen iki genç kızı canlandıracak.

The Exorcist: Believer filmi 6 Ekim 2023’te vizyona girerken, Taylor Swift’in The Eras Tour konser filmi 13 Ekim 2023’te gösterime girecek.

Taylor Swift’in izleyiciyi salona çekme gücüne dair sizin yorumlarınız neler? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hammer Films Productions Yeni Dönem - John Gore

Klasik “Drakula”, “Frankenstein” ve “Mumya” Filmlerinin Yapımcısı ‘Hammer’ El Değiştirdi: Yeni Bir Dönem Başlıyor

True Detective: Night Country Çıkış Tarihi

“True Detective” Dizisinin Yeni Sezonu “Night Country”, Hollywood’daki Grevler Nedeniyle Ertelendi