in ,

“True Detective” Dizisinin Yeni Sezonu “Night Country”, Hollywood’daki Grevler Nedeniyle Ertelendi

True Detective: Night Country dizisinin çıkış tarihi devam eden Hollywood grevleri nedeniyle ertelendi. Yapımın 4. sezonunun başrollerini Jodie Foster ve Kali Reis paylaşıyor.

True Detective: Night Country Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

True Detective: Night Country devam eden Hollywood grevleri sebebiyle ertelendi. HBO’nun ünlü polisiye/suç dizisinin 4. sezonu büyük bir merakla bekleniyordu.

Geçen yaz Hollywood’da başlayan senarist ve oyuncular grevi, kültür dünyasında birçok projenin duraklamasına sebep oldu. Son olarak beyaz perdede Dune: Part Two ve yeni Yüzüklerin Efendisi filmi vizyon tarihlerini ertelerken TV’de de yeni erteleme haberleri gelmeye başladı. Grev etkisiyle takvimi güncellenen bir diğer yapım ise True Detective’in 4. sezonu oldu.

İlk olarak Nic Pizzolatto tarafından yaratılan ve her sezonunda farklı hikâyelere yer veren suç temalı antoloji dizisi True Detective macerasına 2014’te başladı. HBO’nun öne çıkan işlerinden biri olan yapımın ilk sezonunda başroller Matthew McConaughey ve Woody Harrelson ikilisine emanet edilmişti.

- Reklam -

True Detective: Night Country Çıkış Tarihi Yeni

2015’te çıkan 2. sezon ise Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Kelly Reilly ve Vince Vaughn gibi isimlerle yeni bir hikâye ev sahipliği yapmıştı. Hayranlar ve eleştirmenler tarafından zayıf bulunan 2019 tarihli 3. sezonun kadrosu ise Mahershala Ali, Carmen Ejogo ve Ray Fisher’a yer vermişti.

Sönük geçen 3. sezonun ardından yapımcılar bir süre diziye ara verdi. Ardından güçlü bir kadro ve yeniden markalaşmayla True Detective: Night Country duyuruldu.

True Detective: Night Country Çıkış Tarihi Ne Zaman?

TV Line tarafından edinilen bilgiye göre 2023 yılı sona ermeden çıkması beklenen True Detective: Night Country için erteleme kararı alındı. Yapımın yeni tarihi ise Ocak 2024 olarak belirlendi.

Jodie Foster ve Kali Reis’in başrolünde yer aldığı 4. sezon, HBO’nun da çatısı altında bulunduğu Warner Bros. Discovery’nin dijital yayın platformu Max üzerinden yayınlanacak. HBO’nun resmi sitesi de 2024 tarihini doğruluyor.

- Reklam -

Night Country sezonunda Foster ve Reis, yerel bir kutup araştırma istasyonunu işleten sekiz kişinin artlarında iz bırakmadan ortadan kaybolmaları üzerine olaya dahil olan bir çift Alaska dedektifini canlandırıyor.

True Detective: Night Country

Resmi sezon özetine göre dedektifler her ne kadar “davayı çözmek için” oraya gitseler de “kendi içlerinde taşıdıkları karanlıkla yüzleşmek ve sonsuz buzun altında gömülü olan lanetli gerçekleri araştırmak zorunda kalacaklar”.

Yapımda Issa López (Tigers Are Not Afraid) yazar, yönetmen ve showrunner olarak görev yapacak, Oscar ödüllü Barry Jenkins (The Underground Railroad) ise baş yapımcı olarak dizide yer alacak. Önceki üç sezonun her bölümünü yazan Nic Pizzolatto, 4. sezonda yaratıcı olarak yer almayacak.

True Detective: Night Country hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Exorcist: Believer Vizyon Tarihi - Taylor Swift

Taylor Swift’in Konser Filmine Gösterilen Yoğun İlgi “The Exorcist: Believer”ın Çıkış Tarihinin Değiştirilmesine Neden Oldu

Güneş Sistemi'nde Dünya Benzeri Bir Gezegen Saklanıyor Olabilir

Güneş Sistemi’nin Karanlık Bölgelerinde Dünya Benzeri Bir Gezegen Saklanıyor Olabilir