in , ,

DC Sinematik Evreni’ni Değiştirmeye Hazırlanan “The Flash” Filminden Yeni Fragman

The Flash filminden yeni fragman yayınlandı. Ezra Miller’a Ben Affleck ve Michael Keaton’ın eşlik edeceği DC filmi evreni kökten değiştirmeye hazırlanıyor.

The Flash Filminden Yeni Fragman (Türkçe Altyazılı)
- Reklam -
- Reklam -

The Flash filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Yıllardır ertelenen film son olarak Ezra Miller yüzünden krize girmişti. Ancak nihayet sinema salonlarına gelmeye çok yaklaştı.

Warner Bros. yeni The Flash fragmanını CinemaCon 2023 etkinliğinde resmen yayınladı. Ezra Miller’ın Barry Allen’ı canlandıracağı solo film için planlar 2014’ten beri devam ediyor ve hayranlar film için neredeyse on yıldır süren bir bekleyiş içerisinde. Ancak hem şubatta yayınlanan ilk fragman hem de yeni görüntüler ile bu bekleyişe değebilir gibi duruyor.

The Flash’ın şimdiye kadar yapılmış en iyi DC filmlerinden biri olduğu ve James Gunn ve Peter Safran’ın yeni planları için DC Evrenini sıfırlamada önemli bir rol oynayacağı bildiriliyor. Bunun nedeni, Flash’ın Michael Keaton’ın Batman’i, Ben Affleck’in Batman’i, Michael Shannon’ın Zod’u ve Sasha Calle’in Supergirl’ünün yanı sıra başka bir Barry Allen’ı içeren başka bir evrene seyahat etmesini içeren filmin çoklu evren planından kaynaklanıyor.

- Reklam -

The Flash Yeni Fragman Michael Keaton

Warner Bros.’un CinemaCon 2023’teki sunumunun bir parçası olarak yeni The Flash fragmanı resmen yayınlandı ve hemen ardından dijitalde de paylaşıldı. İkinci fragman, yaklaşmakta olan DC Sinematik Evreni filminden yeni görüntülerle dolu. Filmin çoklu evren hikâyesi, Barry Allen ve Batman arasındaki yakın ilişki ve Flash’ın zaman yolculuğunun bir sonucu olarak DC zaman çizelgesinde yapılan değişiklikler yoğun bir şekilde görüntülerde yer alıyor.

Paylaşılan yeni fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Flash Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Beklenen filmin oyuncu kadrosunda aynı zamanda Michael Shannon (Bullet Train, Batman v Superman: Dawn of Justice), Ron Livingston (Loudermilk, The Conjuring), Maribel Verdú (Elite, Y tu mamá también), Kiersey Clemons (Zack Snyder’s Justice League, Sweetheart) ve Antje Traue (King of Ravens, Man of Steel) gibi isimler yer alıyor.

Andy Muschietti’nin yönettiği yapım, 16 Haziran 2023 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

The Flash Filminden Yeni Fragman (Türkçe Altyazılı)

The Flash’ın son fragmanını sizler nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Bizleri aynı zamanda Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Karakterlerin yaşamına odaklanan filmler için o kadar geç kaldılar ki, artık ‘sıdkımı sıyırdım’ bu DC Sinematik Evreninden. Ayrıca, onca yıldır halen doğru düzgün bir sinematik akış sunamadıkları için de artık ilgimi çekmiyor … İsterse en güzel film olsun, artık gönlümde yok DC …

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Görsel efektler bazı yerlerde sırıtıyor ama Flash’ ı severiz. Koşuşunu değil.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Heartstopper 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

Netflix’in “Heartstopper” Dizisinde 2. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu

Arnold Schwarzenegger'ın Yeni Filmi "Breakout" Geliyor

Arnold Schwarzenegger’ın Başrolünde Yer Aldığı Yeni Bir Aksiyon Filmi Yolda