in ,

“Twilight” Yönetmeni, Eğer Filmi Bugün Çekseydi Edward ve Bella’yı Kimin Oynamasını İstediğini Açıkladı

Twilight bugün çekilseydi başrolleri kimler canlandırırdı, sorusuna ilk filmin yönetmeni Catherine Hardwicke’ten net bir cevap geldi.

Twilight Bugün Çekilseydi Başroller Kim Olurdu?
- Reklam -
- Reklam -

Twilight filmi 2008’de değil de 2023’te çekilseydi, Edward Cullen ve Bella Swan rollerini hangi isimler canlandırırdı? İlk yapımın yönetmeni Catherine Hardwicke bu soruya açıklık getirdi.

Stephenie Meyer’ın ilk kitabı 2005’te yayımlanan Alacakaranlık eseri, kısa süre içerisinde dünya çapında popülerlik kazanmış ve bir sinema uyarlaması ile taçlandırılmıştı. Serinin ilk filmi 2008 yılının sonlarına doğru vizyona girmiş; Bella Swan rolüyle Kristen Stewart ve Edward Cullen rolüyle Robert Pattinson izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Her iki isim de daha önce farklı filmlerde oynamış olsa da asıl şöhreti Twilight serisi ile yakaladılar. Ayrıca birçok hayran rollerin doğru isimlere verildiği konusunda hemfikirdi.

- Reklam -

Peki ya Twilight filmi bugün çekilseydi Bella ve Edward’ı kimler canlandırırdı?

Twilight Bugün Çekilseydi Başroller Kim Olurdu?

Alacakaranlık serisinin ilk filminde yönetmen koltuğunda yer alan Catherine Hardwicke, Happy Sad Confused adlı podcast yayında yapılan bir izleme etkinliğinde merak edilen bu soruyu cevapladı. Josh Horowitz’ın sunuculuğunu yaptığı programda, Horowitz’in serinin başrollerini oynamak için uygun olabileceği yönünde önerdiği iki ismi Hardwicke oldukça doğru buldu.

Twilight Bugün Çekilseydi Başroller Jacob Elordi ve Jenna Ortega Olurdu

Horowitz’in, “Yeni oyuncu kadrosunda kim olabilir? Bugün Jacob Elordi Edward Cullen olabilir mi?” sorusuna yönetmen, “Ah evet, mükemmel olurdu,” diyerek cevap verdi.

“Yani, o inanılmaz biri. Bugün için kesinlikle Edward olabilirdi.”

- Reklam -

Hardwicke ayrıca Wednesday dizisinin başrol oyuncusu Jenna Ortega’yı da övgü dolu sözlerle andı ve aktrisin Bella Swan karakteri için harika bir aday olduğunu belirtti.

Twilight Jacob Elordi Jenna Ortega
Jenna Ortega ve Jacob Elordi

Catherine Hardwicke ayrıca Stephenie Meyer’ın roman serisine dayanan yeni uyarlamalar hakkında da konuştu. Variety’ye göre Lionsgate TV’nin üzerinde çalıştığı bir Twilight dizisinin geliştirme aşamasında olduğu belirtilmişti.

Hardwicke yeni projeyle ilgili bir soru üzerine, uyarlamanın neye benzeyeceğini “tam olarak öğrenemediğini” itiraf etti. “Henüz bilmiyorum. Belki onlar bile bilmiyordur,” diyen sanatçı, senarist grevinin muhtemelen uyarlamanın gelişimini geciktirdiğini de sözlerine ekledi.

Siz Catherine Hardwicke’in bu tercihlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Russell T Davies - Doctor Who Özel Bölümleri

Russell T Davies, “Doctor Who” Dizisinde David Tennant’lı Daha Fazla Özel Bölüm için Elinden Geleni Yaptığını Açıkladı

Fallout Dizisinden İlk Görseller Paylaşıldı

Amazon’un “Fallout” Dizisinden İlk Görseller Paylaşıldı: İşte Popüler Oyunun Uyarlamasına İlk Bakış