in ,

Anthony Mackie’li “Twisted Metal” Dizi Uyarlaması 2. Sezon Onayını Aldı

Twisted Metal 2. Sezon için Peacock’tan yeşil ışık yandı. Ünlü PlayStation oyununun ekran uyarlaması yoluna devam ediyor.

Twisted Metal 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Twisted Metal 2. sezon onayını aldı. PlayStation’ın kendi yapımlarından film ve dizi üretmek için kurduğu Playstation Productions stüdyosunun imzasını taşıyan yapım yeni sezonuyla geri dönüyor.

Konsol yolculuğuna 1995 yılında başlayan Twisted Metal oyunu, silahlı ve zırhlı araçların birbiriyle mücadele ettiği aksiyon dolu bir yarış oyunu olmasıyla öne çıkıyor. 2012’ye dek birçok oyuna ev sahipliği yapan markadan uzun süredir yeni bir hamle gelmiyordu.

2019 yılında kurulan Playstation Productions’ın ekrana taşımayı tercih ettiği ilk eser Twisted Metal oldu. NBCUniversal’ın dijital yayın platformu Peacock üzerinden izleyicilerle buluşan dizinin ilk sezonu geçen yaz izleyicilerle buluşmuştu. Aradan geçen yaklaşık 5 aylık bir sürenin ardından Twisted Metal 2. sezon için resmi onay çıktı.

- Reklam -

Twisted Metal 2. Sezon The Game Awards’ta Duyuruldu

Anthony Mackie, 2023 The Game Awards etkinliğinde En İyi Süregelen Oyun kategorisini sunmak üzere sahneye çıktı. Mackie, yalnızca ödülü sunmakla kalmadı ve aynı zamanda Twisted Metal 2. sezonun Peacock’tan onay aldığını da duyurdu. Dizinin ilk sezonu The Game Awards’ta En İyi Uyarlama dalında aday gösterilmiş ancak ödülü The Last of Us’a kaptırmıştı.

Twisted Metal 2. Sezon Onay

Mackie sahneye çıktığında ödülü açıklamadan önce yapması gereken bir şey olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Peacock’ta diziyi izleyen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Bunu henüz kimse bilmiyor, bu yüzden siz ilk olacaksınız. İnanılmaz hayranlarımız sayesinde Twisted Metal 2. Sezon onayı alarak Peacock’a geri dönüyor! O yüzden herkes motorunu çalıştırsın çünkü John Doe ile yeni bir yolculuğa çıkacaksınız.”

Dizinin başyazarı Michael Jonathan Smith ise hayranlara teşekkür ederek şu açıklamayı yaptı:

“Uzun zamandır beklenen Twisted Metal turnuvasında tanıdık yüzler ve yeni acımasız düşmanlarla karşı karşıya gelen John Doe, Quiet ve Sweet Tooth’un hikâyesine devam edebildiğimiz için minnettarız. Yıldız isimlerden oluşan oyuncu kadromuz ve ekibimizle yollara yeniden düşeceğimiz için çok heyecanlıyım.”

- Reklam -

Twisted Metal 2. Sezon Peacock

Kıyamet sonrası aksiyon komedisi olarak tanımlanan yapım, ilk sezonuyla Peacock’ın tüm zamanlarının en çok izlenen 3 dizisinden birisi oldu.

Yapımın oyuncu kadrosunda Anthony Mackie’ye Stephanie Beatriz, Joe Seanoa, Will Arnett, Thomas ve Haden Church gibi isimler eşlik ediyor.

2. sezon için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Twisted Metal 2. sezon için beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hideo Kojima Belgeseli Connecting Worlds

Hideo Kojima’nın Hayatı Belgesel Oluyor: “Connecting Worlds” Disney Plus’ta Yayınlanacak

Fillerin Hortumları Nasıl Oluştu?

Bilim İnsanları Fillerin Çok İşlevli Hortumlarına Nasıl Sahip Olduklarını Çözmüş Olabilir