in , ,

Lily Gladstone ve Riley Keough, Suç Dizisi “Under the Bridge”de Bir Araya Geliyor | Fragman

Under the Bridge dizisi izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Hulu’da yayınlanacak yapımın başrollerini Lily Gladstone ve Riley Keough paylaşıyor.

Under the Bridge Dizisi - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Under the Bridge dizisi için yeni fragman paylaşıldı. Hulu yapımı macera, “gerçek suç” meraklılarını ekran başına toplamayı hedefliyor.

2024 Oscar Ödülleri’nde Martin Scorsese’nin Killers of the Flower Moon filmiyle En İyi Kadın Oyuncu dalında adaylık alan Lily Gladstone, yeni bir gizem hikâyesiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Hulu’nun yeni suç dizisi, Kanadalı yazar Rebecca Godfrey’in Under the Bridge: The True Story of the Murder of Reena Virk isimli araştırmasından uyarlanıyor.

- Reklam -

Yapımda Lily Gladstone’a Daisy Jones & The Six ile Emmy adaylığı alan; ayrıca Mad Max: fury Road ve Logan Lucky ile tanınan Riley Keough eşlik ediyor.

Under the Bridge Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Diziden yayınlanan yeni fragman, üç gündür kayıp olan genç bir kızın peşine düşen iki kişiyi gözler önüne seriyor. Gladstone’un karakteri Cam Bentland olayı derinlemesine araştırmaya çalışırken tüyler ürpertici keşiflere şahitlik ediyor. Yazar Rebecca Godfrey’i canlandıran Keough’un karakteri ise davayı araştırırken görülüyor.

Son dönemlerde yükselişe geçen “gerçek suç” türünün yeni örnekleri arasında yer alan Under the Bridge, 1997 yılında yaşanan korkunç bir olayı ele alıyor.

Under the Bridge Dizi - Fragman - Hulu

Under the Bridge dizisi, bir partide arkadaşlarına katılmak için evden ayrılan ancak bir daha eve dönmeyen on dört yaşındaki Reena Virk’in (Vritika Gupta) gerçek hikâyesini konu alıyor. Gizem, on yıl sonra davayı haberleştirmek üzere doğduğu kente dönen yazar Godfrey ve erkek egemen bir toplulukta var olma mücadelesi veren yerel bir polis memuru Cam Bentland’ın (Gladstone) gözünden aktarılıyor.

- Reklam -

Dizinin oyuncu kadrosunda Lily Gladstone ve Riley Keough ile birlikte Chloe Guidry, Javon “Wanna” Walton, Izzy G., Aiyana Goodfellow, Ezra Faroque Khan ve Archie Panjabi yer alıyor.

Kitabın yazarı Godfrey, aynı zamanda dizide yürütücü yapımcı olarak görev alıyor.

Under the Bridge Dizisi - Fragman - Hulu

Under the Bridge dizisinin 8 bölümden oluşacak ilk sezonu 17 Nisan 2024 tarihinde, ilk iki bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Under the Bridge filmi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Vordue Vordue dedi ki:

    Haberde olmayan bir mini bilgi ekleyeyim ben de; kitabın yazarı Rebecca Godfrey ( dizide canlandırılacak olan başrol karakter ) 2022 de akciğer kanserinden vefat etmiş.

    Kitapları çevrilmiş mi diye bakınırken öğrendim ben de, uyarlama haberlerinin ilki de epey geçmişe gidiyor ama resmileşip ekranlara gelişini görememiş maalesef. Kitaplarından dilimize çevrilen olmamış.

    Dizi radarımda, ilk iki bölümü deneyeceğim bakalım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Güneş Patlaması

Son Yılların En Şiddetli Güneş Patlaması Yaşandı: Kutup Işıkları, Türkiye’den Görülebilir

Kütüphane - Kırılgan Bir Tarih | Haftanın Kitabı #314

Kütüphane – Kırılgan Bir Tarih | Haftanın Kitabı #314