in

Psycho Pass Evrenine Yeni Filmler Ekleniyor

Cyberpunk animelerin sevilen örneklerinden biri olan Psycho Pass yepyeni filmlere kavuşuyor.

Psycho Pass ust
- Reklam -
- Reklam -

Sevilen cyberpunk anime serisi Psycho Pass’e 2014 yılında yayımlanan ikinci sezonla veda ettiğimizi düşünüyor olabilirsiniz ama yayımlanan iki sezon ve bir filme rağmen hikâye henüz bitmedi ve anlatılmak istenen pek çok şey daha var. Bu yüzden 2019’da bizi bir film üçlemesi bekliyor.

Üçleme Psycho-Pass: Sinners of the System adını alacak ve her bir bölüm farklı karakterlere odaklanacak. “Crime and Punishment” ismini taşıyacak ilk film 25 Ocak 2019 tarihinde vizyona girecek ve Mika Shimotsuki ve Nobuchika Ginoza üzerinden ilerleyen bir hikâye izleyeceğiz. İkinci film “First Guardian” ise merkezine Teppei Sugo ve Tomomi Masaoka karakterlerini alacak ve 15 Şubat tarihinde yayımlanacak. Üçlemenin son filmi “On the Other Side of Love and Hate” ise 8 Mart 2019’da yayımlanacak.

YouTube video

- Reklam -

31.Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde açıklananlara göre her üç filmi de Naoyoshi Shiotani yönetecek. Müziklerdense Yugo Kanno sorumlu olacak. Serinin ilk sezonundan duymaya alışık olduğumuz Ling Tosite Sigure’nin Abnormalize parçası her üç filmde de farklı versiyonlarıyla yer alacak. EGOIST’in parçaları da kapanış müziği olarak kullanılmaya devam edecek. İlk film için “Fallen”, ikinci film için “All Alone With You” ve son film için de “Namae no nai Kaibutsu” parçaları kullanılacak.

- Reklam -

Elimizde şimdiye kadar yayımlanmış iki fragman ve ilk filmde kaynak materyal olarak kullanıldığını bildiğimiz bir light novel serisi var, ikinci sezonunu My Anime List’te 7.47 puanıyla kapatan bu güzel serinin yeni çıkacak filmlerini de merakla bekliyoruz.

Şevval Gülteki

Sevdiği şeyler hakkında methiyeler düzmekten asla yorulmayan, gözlerinin içi parıldayarak animasyon yorumlayan bir edebiyat öğrencisi. Kitap misyonerliği yapmaktan büyük keyif alır. Resmiyette isminin Şevval olarak gözükmesine aldırmayın, çoğunlukla Maki olarak anılır. Bitki çaylarını, uzun ve bazen anlamsız yürüyüşler yapmayı ha bir de şiiri çok sever. Onu bir köşede, elinde bir bardak dolusu çayla bir şeylere söylenir ve surat asar halde bulmanız oldukça olası.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for JCDenton JCDenton dedi ki:

    2.sezondan sonra çıkan film direkt devamı olduğu için aslında ana seriye 2015 yılında veda ettik. Light Novel dışında Psycho-Pass: Mandatory Happiness isminde yine 2015’de çıkan bir VN’a da sahip.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Titanlı Oyuncular - Philip K. Dick

Philip K. Dick’ten “Titanlı Oyuncular” Raflardaki Yerini Alıyor

Üstat ile Margarita

Üstat ile Margarita’nın Doğum Günü: 5 Ocak 1925