in

“Fantastic Four” Yeniden Bir Araya Geliyor!

Marvel, Dan Slott ve Sara Pichelli’nin kalemiyle birlikte Fantastic Four ekibini geri getiriyor.

fanastik dortlu ust
- Reklam -
- Reklam -

Marvel çizgi roman dünyasının ilk ailesi olan Fantastic Four, uzun bir aradan sonra tekrar geri dönüyor. Gelmiş geçmiş en uzun soluklu çizgi roman serilerinden biri olan Fantastic Four, 2015 yılında yayın hayatına son vermişti. Hayranlarına büyük bir sürpriz olan bu karar, Fox’un başarısız Fantastic Four filmini çıkaracağı döneme denk gelmişti. Film haklarının Fox stüdyosunda bulunması ve bu iki büyük marka arasındaki kötü ilişkiler, bu serinin kara listeye girmesine yol açmıştı.

Hayranların bildiği gibi 2015’in büyük olayı Secret Wars (Gizli Savaşlar) ile Marvel’ın yeni bir dünya yaratması sonucunda takım dağılmıştı. Johnny Storm ve Ben Grimm, yeniden biçimlendirilen Marvel evreninde dünyada kalırken, Sue Storm ve Reed Richards çocuklarını alıp çoklu evrenlere maceraya atılmıştı.

Son aylarda, ekibin dönüşlerine dair ipuçları veriliyordu. Şu anda devam eden Marvel Two-in-One serisinde Ben ve Johnny bir araya geldiler ve Reed, Sue ve çocuklarını bulmak için bir arayışa başladılar. Ayrıca Marvel Legacy one-shot ile Franklin ve Valeria Richards’ın hayatta olduklarını gösterdiler. Şimdiyse bu dörtlünün ne zaman tekrar bir araya geleceğini biliyoruz.

- Reklam -

İşte Marvel genel yayın yönetmeni C.B. Cebulski’nin yeni seriyle ilgili açıklamaları:

Yeni Fantastic Four çizgi romanı Dan Slott tarafından yazılacak ve Sara Pichelli tarafından çizilecek. Yeni hikâye C.B. Cebulski’nin açıklamasında söylediği gibi Reed ve Sue’yu Dünya’ya geri getirerek ekibi Secret Wars’tan bu yana ilk defa bir araya toplayacak. Orijinal takım yeniden şekillenecek. Yeni seri ağustos ayında başlamadan önce, bu büyük ekibin en büyük maceralarını anlatan birkaç koleksiyonu yayımlanacak.

fanastik dortlu

Hayranlarına mutlu edecek bu güzel haberden sonra, Disney’in Fox’u satın aldığını da bildiğimize göre Marvel’ın ilk ailesi’nin tekrar bir araya gelmesiyle sinema perdesinde yeni ve güzel bir Fantastic Four filmi izleyebilir miyiz? Yorumlarda buluşalım!


* Fantastic Four: Stan Lee ve Jack Kirby’den Marvel’ın Büyülü Yanı

Emin Özçay

94 yılında hayata gözlerini açan ben, yaşamanın amacını farklı dünyaları keşfetmede buldum. Halihazırda uzatmalı üniversite öğrenciliğine devam ederken, günlük yaşamın rutininden büyülü dünyalarda geçirdiğim zamanlarla kurtulmayı başardım. Çocukluğumda bilgisayar oyunları ve çizgi dizilerle başlayan serüvenim, şu zamanki hayatımın temelini oluşurdu. Keşfettiğim dünyaların büyüsüne kapıldığımdan, bu dünyayı pek sevmiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hugo Ödülleri Kazananları

2018 Hugo Ödülleri’nin Adayları Duyuruldu

ulku tamer

Ülkü Tamer Aramızdan Ayrıldı