in ,

Yu-Gi-Oh!’un Yaratıcısının Ölüm Nedeni Ortaya Çıktı: Boğulmak Üzere Olan Çocuğu Kurtarmak İstemiş

Yu-Gi-Oh!’un yaratıcısının neden öldüğü sorusu cevap buldu: Kazuki Takahashi, başkalarının hayatını kurtarmaya çalışırken canından oldu.

Yu-Gi-Oh! Yaratıcısı Neden Öldü Sorusu Cevap Buldu
- Reklam -
- Reklam -

Yu-Gi-Oh! yaratıcısı neden öldü sorusu, hayatını kaybettiği temmuz başından beri sorulan sorular arasında yer alıyordu. Dünyaca ünlü manga ve anime serisinin ardındaki isim olan Kazuki Takahashi, bir akıntıda mahsur kalan ve boğulan üç kişiyi kurtarmaya çalışırken hayatından oldu.

Yu-Gi-Oh! serisiyle tüm dünyada geniş yankı uyandırmayı başaran Kazuki Takahashi, geçen aylarda trajik bir şekilde hayatını kaybetmişti. 60 yaşındaki sanatçının cansız bedeni, Japonya’nın Okinawa kentindeki Nago şehrinin 300 metre açıklarında, yoldan geçen bir kişinin vücuduna rastlamasından sonra yüzer halde bulunmuştu.

Daha sonrasında yetkililer olay yerine gelmiş ve Takahashi’nin cansız bedeninin bulunduğu bölgeden yaklaşık 11 km ötede terk edilmiş beyaz bir kiralık araba keşfetmiş ve bunun sanatçı  tarafından tek başına Okinawa’ya seyahat ederken kullandığı araç olduğunu belirlenmişti. Yu-Gi-Oh!’un yaratıcısının bedeninde herhangi bir yaralanma ve darp işlemi olmadığından ölümün bir kaza sonucunda, daha düşük ihtimalle de olsa intihar sebebiyle olduğu düşünülmüşü.

- Reklam -

Yu-Gi-Oh! yaratıcısı Kazuki Takahashi

Şimdi ünlü sanatçının ölümü hakkında daha fazla bilgi ortaya çıktı. ABD askeri gazetesi Stars & Stripes’ta yayımlanan bir yazı, 4 Temmuz’daki bir kurtarma girişimi sırasında hayatını kaybeden Takahashi’nin kahramanlığı hakkındaydı.

Kurtarma işlemini başlatan ABD ordusu subayı Tümgeneral Robert Bourgeau, sanatçının kendisine yardım etmeye çalıştığını ve bu sırada boğulduğunu söyledi. Japonya’nın Okinawa sahili açıklarında bir akıntıda mahsur kalan üç kişiyi fark ettiğini söyleyen Bourgeau, sonunda Takahashi’nin hayatını alan durum ve koşulları ayrıntılı olarak anlattı.

“Yu-Gi-Oh! Yaratıcısı Kazuki Takahashi, Bir Kahraman Olarak Öldü”

Kazuki Takahashi: Yu-Gi-Oh Yaratıcısı Öldü

Tüplü dalış eğitmeni, Okinawa’daki Mermaid’s Grotto’da iki öğrenciyle tanıştı. O anda, suda şnorkel kullanarak yüzen üç yüzücü gördü: Bir Japon anne, kızı ve bir ABD askeri. Kıyıdan yaklaşık 90 metre uzaktaki bir akıntıya kapılmışlardı. Uzun dalgalar da üçüne çarparak bir girdap etkisi yaratmıştı.

- Reklam -

Bourgeau ve öğrencilerinden biri şnorkelle yüzerken, diğer öğrenci acil servis çağırdı. Subay, anne ve kızını kıyıya çıkarmayı başardı ve ardından asker için geri döndü. Ancak tehlikeli koşullar nedeniyle kendini kurtarmak için kıyıya geri dönmek zorunda kaldı. Tam bu sırada Takahashi’nin kurtarma girişimine yardım etmek için kendisiyle aynı anda suya girdiğini söyledi. Yu-Gi-Oh! yaratıcısını göremese de, öğrencileri dalgaların altında kaybolana kadar onu izlediklerini söyledi. Diğer asker ise, Bourgeau’nun talimatlarıyla girdaptan çıkmayı başardı ve hayatta kaldı.

Yu-Gi-Oh! yaratıcısı Kazuki Takahashi neden öldü

Tam iki gün sonra, olayın olduğu yerden 12 kilometre uzaklıkta cesedi bulunan Takahashi hakkında Robert Bourgeau şunları söyledi:

“O bir kahraman. Başka birini kurtarmaya çalışırken öldü.”

Kazuki Takahashi’nin çalışmaları ve fedakarlığı hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: One Esports

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Yeteneğinin yanında ahlaklı ve kalbi güzel de bir insanmış demek ki kendisi. RIP.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Ruhu huzur içinde olsun, gerçekten de ne iyi bir karakteri varmış :frowning: Çoğumuz böyle bir şeye cesaret edemeyiz, Allah rahmet eylesin :cry:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dune 2 vizyon tarihi yeni

Yeni Dune Filmi, Ertelenen Blade’in Yerini Aldı: Arrakis’e Dönüş Daha Erken Olacak

Hitler Tablosu Jimmy Carr Destroys Art

Bir Televizyon Kanalı Hitler’in Tablosu Satın Aldı: Resmin ‘Yakılıp Yakılmayacağına’ İzleyici Oyları Karar Verecek