in

Batwoman Tam Sezon Onayı Aldı

Henüz 3 bölümü yayınlanan Batwoman dizisi, The CW kanalından tam sezon onayı almayı başardı.

batwoman tam sezon onay
- Reklam -
- Reklam -

Arrow, The Flash, Supergirl gibi ünlü dizilerin yayınlandığı The CW kanalı, yeni başlayan Batwoman dizisine tam sezon onayı verdi.

Geçtiğimiz sezon Arrow Evreni crossover bölümlerinde gördüğümüz Batwoman sonunda kendi dizisine kavuştu. Gotham’da geçen maceraları izlediğimiz dizinin şimdiye kadar toplamda 9 bölümü onaylanmıştı. Yayımlanan ilk 3 bölümden sonra The CW, diziye 22 bölümlük tam sezon onayı verdi.

Aslında bu durum, büyük yayın ağlarından iki hafta sonra sezona başlamış Batwoman için, kanal adına oldukça erken alınmış bir karar gibi gözüküyor.

- Reklam -

Kanalın tam sezon siparişi, önceki sonbahar döneminde onay verdiği dizilerden iki hafta önce geldi. Tabii reytinglerin oldukça iyi seyretmesinin de bu onaya etkili olduğu söyleniyor. Hem kablolu hem de çevrimiçi yayınlar adına kanalda yeni başlayan Nancy Drew ve Batwoman sayesinde görüntülenmelerin kayda değer bir şekilde arttığı tespit edildi.

The CW, Dijital Platformunu Güçlendirmek İstiyor

The CW, dijital alanda sesini daha fazla duyurabilmek için eskisine nazaran daha büyük adımlar atıyor. Batwoman, Nancy Drew ve Riverdale’ın spin-off’u olarak gelecek Kate Kane dizileriyle birlikte çevrimiçi yayın ağını daha da güçlendirmek istiyor.

- Reklam -

Başrolünde Ruby Rose’un yer aldığı Batwoman, Batman’ın Gotham şehrindeki gizemli kaybından üç yıl sonrasını anlatıyor. Batman’in ortadan kaybolması, Gotham’ı çaresizlik içinde bırakır. Yarasa adamsız Gotham Şehri Polis Departmanı, suç çeteleri tarafından ele geçirilir ve saldırıya uğrar. Toplumsal adalete olan tutkusu sebebiyle Kate Kane, daha fazla yerinde duramaz ve yeteneklerini kullanarak Batwoman kimliğiyle Gotham sokaklarında adalet dağıtmaya başlar.

Batwoman’la birlikte kanalda yeni yayınlanmaya başlayan Nancy Drew de aynı şekilde tam sezon onayı almayı başardı. Dizi bölümleri, kanalda yayınlandıktan sadece bir gün sonra dijital platformlarında da yayımlanıyor.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Hayatımda bu kadar berbat bir dizi daha izlememiştim. Güçlü kadın karakter yaratacağız diye karakteri mahvetmeselerdi keşke.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Batwoman nedir ya ! Şöyle adam gibi bi Batman dizisi gelse ya.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker

Joker Gişede Deadpool Serisini Geride Bıraktı

John Rebus

John Rebus Kitaplarında 7. Macera Yayında