in

Edward Norton, İstediği Asıl Hulk’ı Anlattı

Ünlü aktör Edward Norton, The Incredible Hulk filminin daha karanlık olmasını beklediğini açıkladı.

Edward Norton
- Reklam -
- Reklam -

Stan Lee ve Jack Kirby’nin yarattığı Bruce Banner karakteri ilk olarak 1962 yılında The Incredible Hulk çizgi romanında karışımıza çıkmıştı. Karakterin oluşumunda Dr. Jekyll ve Mr. Hyde, Frankenstein’ın Canavarı gibi karakterlerden esinlenilen Bruce Banner; zamanla oldukça popüler oldu ve pek çok filme ve diziye konuk oldu. 1980’lerin başında yapılan beş sezonluk bir dizi ve üç televizyon filminden sonra 2003 yapımı Ang Lee’nin yönettiği, başrolünde Eric Bana’nın yer aldığı film ise pek olumlu yorumlar almazken, gişede de fazla başarılı olamadı.

Devam filmi yerine Marvel Sinematik Evreni’nin parçası olmak üzere 2008 yılında yeni bir film çekildi. Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth ve William Hurt gibi oyuncuların yer aldığı film; genel olarak olumlu yorumlar alırken, Norton’un performansı ön plana çıkmıştı. Buna rağmen yeni yapılacak filmlerde yer almamayı tercih ettiği için Mark Ruffalo’yu The Avengers, Avengers: Endgame gibi filmlerde Bruce Banner olarak izledik.

Edward Norton Daha Karanlık Bir Seri Düşünmüş

Yapılan bir röportajda The Incredible Hulk ile ilgili anlaşmazlık yaşanıp yaşanmadığı Edward Norton’a soruldu. Norton, çizgi roman serisini çok sevdiğini ama Christopher Nolan’ın Batman serisinde olduğu gibi bu filmin de; uzun, karanlık ve ciddi bir seri olması gerektiğini dile getirdi.

- Reklam -
- Reklam -

Norton, Hulk’ın başlangıcını ve Hulk’ın aslında bilinçli rüya (conscious dream) görmesini anlatan iki film yapmak istediğini söyledi. Başta bu fikre sıcak bakıldığını ancak daha sonra istenmediğini ve reddedildiğini belirten Norton, yine de The Incredible Hulk filminin yapımında iyi vakit geçirdiğini de sözlerine ekledi.

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hulk zaten ciddi bir karakter olması gerekirken, Thor ve Avengers’da bildiğin soytarı oldu. Maestro tarzı bir psikopat olabilirdi mesela. Norton’ın Hulk’u en iyi Hulk bana göre. Ruffalo’nun Hulk’ını sevemedim bir türlü.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elon Musk SpaceX Mars

Elon Musk’ın Mars’ı Kolonileştirme Planı Eleştirildi

Kristen Roupenian

Kristen Roupenian’ın Öykü Kitabı Çıktı