in

Better Call Saul Finali Öncesi Bryan Cranston, Walter White Rolüne Dönmek İstiyor

Better Call Saul final sezonu hazırlıkları sürüyor. Breaking Bad’in ikonik karakteri Walter White’a hayat veren Bryan Cranston 6. sezonda role dönmeye hevesli.

Better Call Saul Finali Bryan Cranston Walter White
- Reklam -
- Reklam -

Breaking Bad evreninde geçen ve ana maceranın öncesini konu alan Better Call Saul 6. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. AMC’nin sevilen yapımında, ikonik karakter Walter White’a hayat veren Bryan Cranston’ın yer alıp almayacağı ise hâlâ belirsizliğini koruyor. Ancak Cranston, konuya dair hevesini belirten açıklamalarda bulundu.

Vince Gilligan imzalı AMC dizisi Breaking Bad, birçok izleyici ve eleştirmen tarafından en iyi drama dizileri listesinde çoğu zaman zirvede yer alan bir yapım. 2008’den 2013 yılına dek toplamda 5 sezon ve 62 bölüm yayın yapan dizi Golden Globes dahil pek çok ödülün sahibi olmayı da başardı.

AMC, bu dev yapım sonrası yola bir spin-off dizi olan Better Call Saul ile devam etme kararı aldı. Gilligan, yanına Peter Gould’u da alarak Breaking Bad evreninin önemli karakterlerinden Saul Goodman’ın maceralarını anlatmaya başladı.

- Reklam -

Better Call Saul Finali 6. Sezon

Jimmy McGill rolünde Bob Odenkirk’ü gördüğümüz dizide Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando ve Michael McKean gibi isimler yer alıyor.

Şimdiye kadar toplamda 5 sezon yayınlanan Better Call Saul dizisi, bu zamana dek ana dizinin yıldızları Walter White (Bryan Cranston) ve Jesse Pinkman (Aaron Paul) ikilisini hiç ağırlamadı. Anlayacağınız eğer yapımda Walter’ı ya da Jesse’yi göreceksek final sezonu izleyiciler olarak son şansımız.

Walter White’a Hayat Veren Bryan Cranston, Better Call Saul 6. Sezonda Yer Almaya İstekli

Bryan Cranston da bu durumun farkında. Başarılı aktör, yapımda Walter White karakterine tekrar hayat verme ihtimalini bir an bile düşünmeden kabul edeceğini belirtiyor.

Bryan Cranston, Disney’in dijital yayın platformu Disney+’ta yer alacak yeni filmi The One and Only Ivan’ın tanıtım faaliyetleri için basınla buluştu. Aktör, konuya dair verdiği demeçte izleyicileri umutlandırmayı da başardı.

Better Call Saul Finali Bryan Cranston Walter White

- Reklam -

Collider’a konuşan Cranston şunları ifade etti:

“Serinin yaratıcıları Vince Gilligan ve Peter Gould, Better Call Saul’da yer almamı isteselerdi, bir saniye düşünmeden bu teklifi kabul ederdim. Ancak henüz böyle bir olay gerçekleşmedi. Size sadece bekleyip göreceğimizi söyleyebilirim. Bir sezn daha var ve neler olduğunu hep birlikte öğreneceğiz.”

5. sezonu 20 Nisan 2020 tarihinde final yapan dizinin 6. sezon çalışmaları sürüyor. Toplamda 13 bölümden oluşacak olan final sezonu için henüz bir tarih belirtilmiş değil.

Aynı zamanda geçen yıl El Camino: A Breaking Bad Movie ile Breaking Bad evreninin bir Netflix filmi ile genişlediğini de hatırlatalım.

Better Call Saul Finali 6. Sezon

Peki siz bu Better Call Saul final sezonunda kısa bir bölüm olsa da Walter White’ı görmek ister miydiniz? Bu ihtimale dair yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Walter White’ın Akıbeti Belli Oldu

Kaynak: NME

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for aguero aguero dedi ki:

    bence de en az final bölümünde çıkması lazım böyle söylentiler çok var, kendisi de böyle açıklama yaptığına göre kesin oynayacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Reenkarnasyon Blues - Michael Poore

Reenkarnasyon Blues: Michael Poore’dan Gaiman ve Vonnegut Esintili Bir Tuhaf Macera

Destroy All Humans İncelemesi

Destroy All Humans İncelemesi: Beyin Patlatma Zamanı