in ,

Bizim Ev Dizisinin Yıldızı, Aktör ve Komedyen Bob Saget Otel Odasında Ölü Bulundu

Bob Saget 65 yaşında hayatını kaybetti. Bizim Ev (Full House) dizisindeki Danny rolüyle Türkiye’de de geniş kitlelere ulaşan Amerikalı aktör ve komedyen, otel odasında ölü bulundu.

bob saget ölüm
- Reklam -
- Reklam -

Bob Saget yaşamını yitirdi. Bizim Ev (Full House) dizisindeki Danny Tanner performansıyla Türkiye’de de geniş kitlelere ulaşmayı başaran Amerikalı aktör ve komedyen aramızdan ayrıldı.

Saget, geçen pazar günü Florida’nın Orlando şehrinde yer alan Ritz-Carlton Oteli’ndeki odasında ölü bulundu. Otel güvenliğinden gelen çağrıyla olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri ünlü oyuncunun cansız bedenine ulaştı.

Yıldız ismin ölüm nedeni ise şu an için açıklanmadı.

- Reklam -

Orlando’daki yerel emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği ilk incelemede, herhangi bir cinayete ya da uyuşturucu kullanımına dair iz bulunamadığını tespit etti.

Saget son olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde stand-up gösterisi için bir turneye çıkmıştı. Deneyimli aktör, cumartesi günü Florida’da Jacksonville kentinde sahne almıştı.

Bizim Ev Dizisi ile Türkiye’de de Tanınan Bob Saget Yaşamını Yitirdi

1987 – 1995 yılları arasında toplamda 8 sezon ve 193 bölüm süren Bizim Ev (Full House) dizisi, oyuncunun adından en çok söz ettirdiği ana akım işlerden birisiydi. Yapım, Türkiye’de de 1995-2003 yılları arasında yayınlanmış, Saget’ın canlandırdığı karakter ise Umut Tabak tarafından seslendirilmişti.

bob saget bizim ev full house

Sit-com formatındaki yapım San Fransisco’da üç kızıyla beraber hayatını sürdüren dul bir erkek ile eşinin kız kardeşi John Stamos ve arkadaşlarının aynı evdeki maceralarını konu alıyordu.

- Reklam -

Dizi, 2016 yılında Fuller House adıyla Netflix için 5 sezonluk bir devam hikâyesiyle evrenini genişletmişti. Bob Saget da aynı karakteri canlandırmak üzere role geri dönmüştü.

1956 yılında Philadelphia’da dünyaya gelen Bob Saget oyunculuk kariyerine 1981 yılında Bosom Buddies dizisi ile başlamıştı. Kısa zamanda pek çok yapımda alan aktöre şöhreti getiren yapım ise 1987’de Full House olmuştu. Entourage, Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd ve Farce of the Penguins gibi yapımlarda rol alan aktör aynı zamanda komedyen kimliğiyle de tanınıyordu.

America’s Funniest Home Videos programında sunuculuk yapan Saget ayrıca bir başka sit-com klasiği How I Met Your Mother’ın final bölümünde 2030 yılındaki Ted Mosby’yi de seslendirmişti.

Bob Saget ayrıca That’s What I’m Talkin’ About ile 2014 yılında Grammy’ye de aday gösterilmişti.

Bob Saget hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: BBC

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    “Bizim Ev” dizisini 90’lı yıllarda, çocukluk ve ergenlik dönemlerimde özel tv kanallarında birkaç kez izlediğimi hatırlar gibiyim. Temayı, karakterleri, işleme biçimini çok severdik. Ruhu huzur içerinde olsun, rahmet eylesin Allah :’(

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 golden globes kazananları

2022 Golden Globes Kazananları Açıklandı: İşte 79. Altın Küre Ödülleri Sonuçları

Dexter: New Blood Finali Michael C. Hall

Dexter: New Blood Finali Yayınlandı: Michael C. Hall Sonuçtan Memnun