in

Two and a Half Men’in Charlie Sheen ve Chuck Lorre’si Yıllar Süren Ayrılığın Ardından Yeni Dizi İçin Bir Araya Geliyor

Two and a Half Men ile tanınan Charlie Sheen ve Chuck Lorre, yıllar süren kavgalı ayrılıklarının ardından yepyeni bir dizi için yeniden bir araya geliyor.

Charlie Sheen ve Chuck Lorre Yeni Dizi ile Yeniden Bir Arada
- Reklam -
- Reklam -

Two and a Half Men’in yıldızı Charlie Sheen ve yaratıcısı Chuck Lorre, aralarının açılmasının ardından yeni komedi dizisi How to be a Bookie için yeniden bir araya geliyor.

İlk olarak 2003 yılında CBS kanalında yayınlanan Two and a Half Men, 2015 yılında final vermeden önce 12 sezon boyunca devam etti. Charlie Sheen, 8 sezon boyunca Malibu sahil evinde bekarlık hayatının tadını çıkaran zengin bir jingle bestecisi olan Charlie Harper karakteriyle komedi dizisinde rol almış, ardından Lorre’yi hedef alan bir dizi aşağılayıcı açıklama karakterinin diziden çıkarılmasıyla sonuçlanmıştı.

Two and a Half Men dizisi Charlie Sheen’in ayrılışından sonra birkaç sezon daha devam etse de hiçbir zaman yıldız oyuncunun yer aldığı sezonlar kadar reyting göremedi. Ancak şimdi ikilinin aralarının tekrar düzeldiği anlaşılıyor.

- Reklam -

Two and a Half Men'in Charlie Sheen ve Chuck Lorre'si Yıllar Süren Ayrılığın Ardından Yeni Dizi İçin Yeniden Bir Araya Geliyor

Deadline’ın haberine göre Charlie Sheen ve Chuck Lorre, eski adıyla HBO Max olan MAX platformu için How to be a Bookie adlı yeni bir komedi dizisi için yeniden bir araya gelecek. Chuck Lorre ve Nick Bakay tarafından yazılacak yapım tek kameralı bir komedi olacak. Dizinin ana karakterini Sebastian Maniscalco oynayacak. Maniscalco, “spor kumarının yasallaşmasının yaklaşması, giderek dengesizleşen müşteriler, aile, iş arkadaşları ve Los Angeles’ın her köşesinde farklı bir yaşam tarzında hayatta kalma mücadelesi veren” deneyimli bir bahisçiyi canlandırıyor. Sheen’in ise yinelenen bir rolü olacağı söyleniyor.

Dizide ayrıca Omar J. Dorsey, Andrea Anders, Vanessa Ferlito ve Jorge Garcia gibi isimler yer alıyor.

How to be a Bookie oyuncuları

Charlie Sheen ve Chuck Lorre Arasındaki Gerilim Yeni Bir Diziye İlham Oldu

Charlie Sheen bir dönem televizyondaki en yüksek maaşlı aktörlerin başında geliyordu. Ancak Two and a Half Men’li sekiz başarılı sezonunun ardından 2011’de kamuoyu önünde bir çöküş yaşadı ve çeşitli röportajlarda daha önceki uyuşturucu kullanımıyla övünmek ve kendine farklı tanıtmak da dahil olmak üzere bir dizi garip yorum yaptı. Düzensiz davranışlarına ve garip açıklamalarına ek olarak Lorre’ye de bir dizi hakaret savurdu.

- Reklam -

Sheen’in sözlerinin ardından durum komedisine ara verildi ve aktör diziden çıkarıldı. Çöküşünün ardından Sheen rehabilitasyona girdi ve 2019’da bir yılı aşkın süredir ayık olduğunu açıkladı. Geçen yılın sonbaharında Lorre’nin Sheen’in Two and a Half Men’deki davranışları hakkında bir dizi yazdığı ortaya çıktı. Fakat bu dizi henüz hayata geçmedi.

How to be a Bookie Charlie Sheen ve Chuck Lorre Yeni Dizi

Aralarındaki anlaşmazlığın ciddiyetine rağmen Sheen ve Lorre ikilisinin artık ilerlemeye hazır oldukları görülüyor. Yeni projenin de yıllar önce olduğu gibi tutup tutmayacağını ise zaman gösterecek.

İkilinin yeni bir komedi için yeniden bir araya gelmeleri hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uykusuzluk İncelemesi: Stephen King'den Doğaüstü Korku

Stephen King’in Doğaüstü Korku Unsurlarını Tekinsizlikle Buluşturduğu Romanı: “Uykusuzluk” – İnceleme

RoboCop Dizisi Amazon

90’ların Kült Bilimkurgu Serisi “RoboCop” Dizi Oluyor