in , ,

“Maymunlar Cehennemi”nin Yeni Filmi “Kingdom of the Planet of the Apes”ten İlk Fragman

Kingdom of the Planet of the Apes fragmanı yayınlandı. Maymunlar Cehennemi, yıllar sonra geliştirilen yeni macerasıyla yoluna devam ediyor.

Kingdom of the Planet of the Apes Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Kingdom of the Planet of the Apes fragmanı yayınlandı. Yeni macera başkarakter Caesar’ın olmadığı bir dünyada nelerin yaşanacağını hayranların daha yakından görmesini sağlayacak.

Yeni devam filminde eski maymun lideri Caesar’ın oğlu Cornelius’un post-apokaliptik dünyada geçen macerası anlatılacak. 20th Century Studios, yeniden başlatılan serinin son yapımında neler olacağına dair ilk bakış sunduğu ilk fragmanı yayınladı.

Tanıtımdaki görüntülerde Cornelius, at üstünde insanları avlayan maymunların tuhaf rüyalarından bahsediyor. Fragman, Caesar’ın oğlunun, bir taç takmış bir maymunun kalabalığı hitap ettiği bir insanla birlikte yeni bir yolculuğa çıkacağını gösteriyor. Filmden paylaşılan ilk fragmanla birlikte yeni bir afiş de görücüye çıkarıldı.

- Reklam -

Kingdom of the Planet of the Apes Poster

Yeniden başlatılan popüler serinin son filmi, maymunlar ve insanlar arasındaki çatışmayı keşfetmeye devam etmeyi hedefliyor. Seriyi takip edenlerin bildiği üzere maymunlar Dünya’nın hakim türleri hâline gelirken insanlar daha hayvansı bir hâle gelmişlerdi. Bu dinamik değişiklik yaklaşan devam filminde daha fazla incelenecek.

Kingdom of the Planet of the Apes Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ayrıca bir tiran maymunun yükselişi, Cornelius ile bu yeni hükümdar arasında olası bir çatışmanın altını çiziyor. Genç maymunun önceki filmlerde babasının liderliğini sürdüren büyük bir mirası olduğu göz önüne alındığında, bu film kendi yükselişini ortaya çıkarabilir. Bu da seriyi tam da başlangıç noktasına getirecek olan orijinal Maymunlar Cehennemi filmini yeniden çekme olasılığını da gündeme getiriyor.

Şu an için Kingdom of the Planet of the Apes, Caesar’ın kurduğu yönetimi takip ederken orijinalden ilham alan ancak yeni zaman çizgisine özgü bir hikâye sunacak bir film gibi görünüyor. Devam filminin orijinalden ne kadar ilham aldığı ve gelecekte hangi olayları harekete geçireceği ise henüz belirsiz. Önceki filmlerde Caser’a hayat veren Andy Serkis, yeni filmin akıllara durgunluk vereceğini söylemişti.

- Reklam -

Kingdom of the Planet of the Apes

Wes Ball’ın yönettiği filmin senaryosunu Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman ve Patrick Aison birlikte kaleme aldı. Yapımın seslendirmen kadrosu arasında Owen Teague, Freya Allan, Peter Macon, Eka Darville, Kevin Durand, Travis Jeffery, Neil Sandilands ve Sara Wiseman gibi isimler yer alıyor.

Kingdom of the Planet of the Apes filmi, 24 Mayıs 2024 tarihinde sinemalarda gösterime girecek.

Yeni Maymunlar Cehennemi filminden yayınlanan ilk tanıtımı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Çok etkileyici durmasa da serinin hatrına izlenir. :slight_smile:

  2. Avatar for jojen jojen dedi ki:

    giphy (1)

  3. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Maymunlar… Birlikte… Güçlü olmak… :smiley:

  4. Avatar for Kutay Kutay dedi ki:

    Bu serinin sonu orijinal Planet of the Apes filmine bağlanacak demişlerdi. Rise filminde de uzayda astronotlar kayboldu haberi gözüküyordu, fragman çok heyecanlandırmasa da merakla bekliyorum filmi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Basübadelmevt - Murat S. Dural

Murat S. Dural’dan “Gılgamış”tan Beri İzi Sürülen ‘Ölümsüzlük Arayışı’ Temasına Yeni Yorum: “Basübadelmevt” Çıktı

Mars Yüzeyi Altında Radyoaktif Bir Okyanus Tespit Edildi

Mars Yüzeyinin Altında Radyoaktif Bir Magma Okyanusu Tespit Edildi