in ,

13. Doktor’a Veda Eden “Doctor Who” Sezon Finalinden Epik Bir Fragman Yayınlandı

Doctor Who 13. Sezon finali “The Power of the Doctor” için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni bölüm ile birlikte Jodie Whittaker’a veda edilecek.

doctor who 13 sezon final fragman
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who 13. Sezon finali fragmanı paylaşıldı. The Power of the Doctor adlı 9. bölüm ile 13. Doktor Jodie Whittaker role veda edecek.

13. Sezon için son olarak 17 Nisan’da Legend of the Sea Devils bölümünü yayınlayan Doctor Who, merakla beklenen veda bölümünde geri sayımı tamamlamak üzere.

The Power of the Doctor bölümüyle birlikte Jodie Whittaker, ikonik rolü Ncuti Gatwa’ya devredecek. Başrol değişikliğinin yanı sıra, dizinin yürütücü yapımcılığı da  Chris Chibnall’dan Russell T Davies’e geçecek.

- Reklam -

60. yılına hazırlanan yapım, 14. sezon ile birlikte David Tennant’ın dönüşü gibi birçok özel etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Doctor Who 13. Sezon Finali Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Doctor Who: The Power of The Doctor bölümünde, Doktor, Yaz (Mandip Gill) ve Dan (John Bishop)’ı en ölümcül düşmanlarından bazılarıyla karşı karşıya gelecek. Dalekler, Cybermanler ve Usta; final bölümünde ekibin karşısında olacak.

Toplamda 1 saat 30 dakika sürecek final bölümünün yönetmenliği Jamie Magnus Stone’a, yazarlığı Chris Chibnall’a ait.

doctor who 13 sezon final fragman bbc

Öte yandan Chris Chibnall, BBC’nin 100. yıl özel programında final bölümüne dair bazı açıklamalarda bulundu. The Power of the Doctor, uzun soluklu bilimkurgu dramasının diğer bölümlerine göre daha fazla görsel efekt içerecek.

Doctor Who Tarihinin En Fazla Görsel Efekt İçeren Bölümü

Chibnall, final bölümünün her sekansını “muazzam” kılmaya çalıştıklarını kaydetti.

- Reklam -

“Şimdiye kadar yaptığımız en uzun jenerik öncesi sahneler bile bir tür mini film gibi. Bu bölümde, Doctor Who tarihindeki herhangi bir bölümden daha fazla görsel efekt var.

“Görsel efektler ekibi için büyük bir işti. Çok fazla aksiyon sahnesi, çok fazla mekân, çok fazla canavar ve patlayan çok fazla şey var!”

Mandip Gill ve John Bishop, final bölümünde Yaz Khan ve Dan Lewis karakterlerini yeniden canlandıracak. Dizinin klasik simalarından Ace (Sophie Aldred) ve Tegan (Janet Fielding) da bir kez daha ekranlarda olacak.

doctor who 13 sezon final fragmanı

Chibnall, bölümün yönetmeni Jamie Magnus Stone’u “aksiyon, korku ve mizahı bir araya getirme yeteneği” açısından övgüyle anarken bölümü, “Olağanüstü bir iş,” sözleriyle tanımladı.

13. sezon finali 23 Ekim 2022 tarihinde BBC kanalında yayınlanacak.

Siz final bölümü ve gelecek sezonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Radio TimesBleeding Cool

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for silence silence dedi ki:

    Alışkanlıktan izledim son bir kaç sezonu. Bu doktor özelinde ise diziyi izleme sebebim sadece Jodie Whittaker. Oyuncu çok çabaladı ama olmayınca olmuyor işte. Rings of Power’a benziyor bir şekilde. Her ikisinde de senaryo sorunlu. Böyle olunca da diğer iyi olanlar işi kurtarmaya yetmiyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Just Stop Oil aston martin protesto

Van Gogh Tablosuna Çorbalı Saldırıda Bulunan Aktivist Grubu, Şimdi de Aston Martin Bayisini Turuncuya Boyadı

Rosemary'nin Bebeği - Ira Levin | Haftanın Kitabı #242

Rosemary’nin Bebeği – Ira Levin | Haftanın Kitabı #242