in ,

Doğu Demirkol, BluTV’ye “Doğu” Dizisi ile Geliyor: İlk Tanıtım!

Doğu dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. BluTV’nin Doğu Demirkol’lu komedi dizisi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Doğu Demirkol BluTv dizisi fragman
- Reklam -
- Reklam -

Türkiye’nin popüler dijital yayın platformları arasında yer alan BluTV, yeni yerli dizisini duyurdu. Aktör ve komedyen Doğu Demirkol’un başrolünde olduğu Doğu dizisi için ilk fragman yayınlandı.

Komedyen ve aktör Demirkol, BluTV’de kendi dizisine kavuşuyor. Kanal, kütüphanesindeki yerli yapımların sayısını artırmaya devam ediyor. Sırada ise son yıllarda daha çok oyuncu kimliği ile öne çıkan Demirkol’lu “Doğu” dizisi var.

1985 doğumlu Demirkol’u ilk olarak internette paylaştığı kısa ve eğlenceli taklit odaklı videolarla tanıdık. Aktör daha sonra Yetenek Sizsiniz programıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Komedyen kimliğiyle BKM’de Açık Mikrofon programında gösteriler yaptı. Yer aldığı ilk sinema filmi Ali Atay’ın yönettiği Ölümlü Dünya oldu. Oyuncu aynı yıl Nuri Bilge Ceylan’ın ödüllü Ahlat Ağacı filminde de yer aldı. Demirkol’u 2020’de Tutunamayanlar dizisi ve Bayi Toplantısı filmi ile takip ettik.

- Reklam -

Şimdi ise Demirkol odaklı, komedi dizisi “Doğu” için hazırlıkların sona yaklaştığını öğreniyoruz.

Doğu Demirkol’lu BluTV Dizisi Doğu Fragmanı | İZLE

YouTube video

“Bir yandan komedyen olmaya çalış, bir yandan okulu bitir. Zor işler. Doğu​’nun komedyen olma yolculuğu yakında sadece BluTV’de.” sözleriyle tanıtılan yapımdan kısa bir fragman paylaşıldı.

Yapım, uzayıp duran üniversite hayatı nedeniyle zor günler yaşayan ve bir yandan da komedyen olmak için mücadele eden Demirkol’un eğlenceli yaşamına odaklanıyor.

Senarist koltuğunda Demirkol’a Murat Özsoy’un (Özcan Show, Enes Batur: Gerçek Kahraman, Şevket Yerimdar) eşlik ettiği yapımda, yönetmen olarak yine Demirkol’u görüyoruz.

- Reklam -

Doğu dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler, yapımın çıkış tarihi ve bölüm sayısı gibi detaylar ise henüz ortaya çıkmış değil.

doğu demirkol

Kanal, geçen gün karakter odaklı bir başka dizisi Bonkis’i duyurmuştu. Platform yeni yılda da özgün içeriklerle izleyicinin karşısına çıkmayı sürdürecek.

Peki siz Doğu dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Bartu Küçükçağlayan’lı BluTV dizisi “Bartu Ben”den sonra yeni bir karakter odaklı yapım nasıl karşılanır? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Bu adamı ünlü olmadan önce cemaat abisi videosuyla tanımıştım, o zamandan beri yaptığı işleri beğeniyorum.

  2. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Doğu ile bir dönem aynı reklam ajansında çalışmıştık. O zamanlar henüz stajyerdi kendisi. İkimizde kreatif ekipteydik ama onunki bir başka kreatifti. :smiley: Ofisin neşesiydi. Çok nev-i şahsına münhasır bir kişiliği vardır. Kendini kanıtlayıp hep olmak istediği yere ulaşmasından mutluluk duyuyorum.

    Dizinin fragmanı benim pek ilgimi çekmeyecekmiş gibi duruyor ama bizim ajans zamanlarını nasıl resmedeceğini merak ettim doğrusu. :slight_smile:

  3. Avatar for erce erce dedi ki:

    Çok sevdiğim, başarılı bulduğum birisidir ama fragman birşey vermedi…

  4. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Ben bu dizinin 2 sezonunu izledim. Hoşuma da gitti.
    Sonra herkes Gibi’yi de öneriyor bu klasmanda Gibi’yi izlemeye başladım. Gibi de 8 bölüm oldu, Doğu kadar beğenmedim nedense.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

David Fincher

David Fincher Sinemanın Geleceğine Dair Umutlu

Zaman Çarkı

Zaman Çarkı’nın 31. Yıl Dönümü Diziden Konsept Karelerle Kutlandı