in

Game of Thrones’un Yıldızı Emilia Clarke, “House of the Dragon” Dizisini Neden İzlemediğini Açıkladı

Emilia Clarke, House of the Dragon dizisini izlemeyi neden tercih etmediğini anlattı. Yeni Game of Thrones spin-off’u, Daenerys’in atalarını anlatıyor.

Emilia Clarke House of the Dragon
- Reklam -
- Reklam -

Emilia Clarke, House of the Dragon dizisini izlemediğini açıkladı. Yıldız oyuncu, Game of Thrones’ta  Daenerys Targaryen karakterine hayat vermişti.

HBO tarafından George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden ekrana taşınan Game of Thrones dizisi, dünya televizyon tarihinde önemli bir yer edinmeyi başarmıştı. Alanında öncü bir rol üstlenen yapım, gösterdiği başarılı performansla The Wheel of Time ve The Witcher gibi klasiklerin de ekrana adapte edilmesinin önünü açtı.

2019’da noktalanan Game of Thrones’un ardından HBO aynı evreni paylaşan yeni yapımlar için harekete geçti. Bitiş çizgisini geçen ilk proje ise Targaryen Hanedanlığı’na odaklanan House of the Dragon oldu.

- Reklam -

8 sezon boyunca Daenerys Targaryen’i canlandıran Emilia Clarke’ın, kendi karakterinin ataları hakkındaki yeni Taht Oyunları yapımına dair görüşleri merak ediliyordu.

Emilia Clarke House of the Dragon Dizi

Emilia Clarke’tan House of the Dragon Açıklaması

Variety’ye konuşan Emilia Clarke; Altın Küre’den En İyi Drama Dizisi ödülüyle dönen House of the Dragon’ın başarısından heyecan duyduğunu kaydetti.

Yıldız oyuncu, yapımı izleyip izlemediği sorusuna şöyle cevap verdi:

“Hayır, izlemedim. Beni affedebilir misiniz? Bu oldukça tuhaf. Böyle olmasından mutluyum. Tüm bu ödüller beni mutluluktan havalara uçuruyor. Ama yapamıyorum. Bu durum biraz, ‘seninle aynı dönemden olmayan kişilerin mezuniyet buluşmasına gitmek’ gibi. O buluşmaya gitmek ister misiniz? İşte diziyi izleme fikri de böyle hissettiriyor. Bundan kaçınıyorum.”

- Reklam -

Clarke şimdilerde The Pod Generation adlı bilimkurgu filminin tanıtım kampanyasını kapsamında basın turlarına katılıyor. Oyuncunun bir sonraki projesi ise gelecek yıl Disney+’ta yayınlanacak Marvel imzalı Secret Invasion dizisi olacak.

Emilia Clarke House of the Dragon Dizisi

Emilia Clarke, “Jon Snow” Dizisinde Yer Alacak mı?

House of the Dragon dışında geliştirilen yeni Taht Oyunları yapımlarından birisi de Jon Snow karakterinin yeni maceralarını konu alan Snow dizisi. Geçen zaman içinde bazı hayranlar, Emilia Clarke’ın Daenerys rolüyle Westeros’a geri dönebileceğine dair çeşitli teoriler ortaya atmıştı.

Kit Harington’ın yaratıcı pozisyonunda yer aldığı dizide, Daenerys’in ölümden dönerek yapıma katılma ihtimali birçok kişi tarafından oldukça düşük bulunuyor. Yıldız oyuncunun gelecek programı, Marvel dizisi gibi başka büyük projelerle dolu.

Siz Emilia Clarke’ın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Gizmodo

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antik Ege Akraba Evliliği

Antik Dönem Ege Coğrafyasında Kuzenlerin Evliliğinin Çok Yaygın Olduğu Keşfedildi

OpenAI CEO'su ChatGPT 4 Hakkında Konuştu

OpenAI CEO’sundan Açıklama: “ChatGPT 4 Birçok İnsanı Hayal Kırıklığına Uğratacak”