in

Erşan Kuneri Dizisi Hazırlıkları Başladı: Cem Yılmaz Duyurdu

Erşan Kuneri dizisi hazırlıkları başladı! Cem Yılmaz, G.O.R.A. filminde hayat verdiği ikonik karakterin hayatını dizi olarak anlatacak.

Erşan Kuneri Dizisi Cem Yılmaz
- Reklam -
- Reklam -

Cem Yılmaz’ın belki de en sevilen filmlerinden birisi olan G.O.R.A.’da karşımıza çıkan Erşan Kuneri karakteri kendi dizisine kavuşuyor. 2020 yılının ilk ayında, başarılı komedyen konuya dair isteğini dile getirmişti. Cem Yılmaz, Instagram üzerinden paylaştığı gönderi ile birlikte Erşan Kuneri dizisi hazırlıklarına resmen başlandığını duyurdu.

Şu sıralar Netlix’te de gösterimde olan Karakomik Filmler ile karşımızda olan Cem Yılmaz, 2004 yapımı G.O.R.A filminde karşımıza çıkan ikonik karakteri dizileştirmeye hazırlanıyor.

Şimdilik “eskiz” aşamasında olan dizi için önümüzde uzun bir zaman var. Ancak resmi adımların atılması birçok hayranı heyecanlandırdı.

- Reklam -

Cem Yılmaz, daha önce Türkiye’de neden bilimkurgu çekilmediğine sorusuna G.O.R.A.’da karşımıza çıkan küçük bir skeç hazırlayarak cevap verdiğini ifade etmişti. Yılmaz, bu projenin bir sinema filmi değil de dizi olacağının da altını çizmişti. Yapımın hem dili hem de +18 sınırı kendisine alternatif bir mecra aramaya ittiğini de ifade etmişti. Yapımın ismini ise “Erşan Kuneri Hayatı ve Eserleri” şeklinde esprili bir şekilde anmıştı.

Cem Yılmaz

İşte şimdi, bu proje için ilk adımlar atıldı. Henüz hangi platformda yer alacağı bilinmese de, yönetmenin önceki anlaşmaları mecranın dijital yayın platformu Netflix olabileceğini gösteriyor.

Erşan Kuneri Dizisi 2022 Yılında Gelecek

Erşan Kuneri karakterinin 1975 ve 1978 yılları arasındaki maceralarının anlatılacağı dizi, 2022 yılında izleyiciler ile buluşacak. Yapım şu anda taslak aşamasında.

Eski bir karikatürist de olan Cem Yılmaz, diziden ilk taslağı Instagram sayfası üzerinden paylaştı:

- Reklam -

https://www.instagram.com/p/CCx4LkNMPII/

Cem Yılmaz her ne kadar son çalışmaları ile gişede ve eleştirmenlerden alışıldık takdiri görememiş olsa da, A.R.O.G. ve Arif v 216 filmleri ile genişleyen G.O.R.A. evrenine yeni bir boyut katmak için hız kesmiyor.

G.O.R.A. filminde 4 farklı rolü (Arif Işık, Komutan Logar, Kubar ve Erşan Kuneri) canlandıran Cem Yılmaz’ın, yeni dizide de başrole geçmesi bekleniyor. Ayrıca ikonik karakteri Arif v 216 filminde de görme fırsatı yakalamıştık.

Erşan Kuneri Dizisi - Cem Yılmaz

G.O.R.A. filmi vizyona girdiği sene toplamda 36 hafta sinema salonlarında gösterimde kalmış ve 4 milyondan fazla izleyiciye ulaşmıştı. Yapımın toplam gişe hasılatı ise 25 milyon TL’yi bulmuştu.

Peki siz olası Erşan Kuneri dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yapım gerçekten de Netflix’e mi gelecek? Beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Space Force 1. Sezon İncelemesi: Gerçekten Kötü mü?

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Güzel haber, umarım beklentileri karşılar.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Müthiş bir karakterdi. Umarım dizisi de güzel olur

  3. Avatar for Ozcan_Bal Ozcan_Bal dedi ki:

    Cem Yılmaz’ın yine başı ağrıyacak, ağır eleştiriler yine olacaktır…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Solo: A Star Wars Story Dizi

Solo: A Star Wars Story, Disney+ Dizisi Olabilir

The Old Guard İnceleme

The Old Guard İncelemesi: Aksiyon! Hikâye?