in ,

Solo: A Star Wars Story, Disney+ Dizisi Olabilir

Solo: A Star Wars Story filmi Disney+’ta dizi olarak devam edebilir. Kanal yeni Han Solo maceraları için çalışmalar yapıyor.

Solo: A Star Wars Story Dizi
- Reklam -
- Reklam -

Disney+, Solo: A Star Wars Story filminin dizi spin-off’ları için birtakım görüşmeler yapıyor olabilir.

Platform, Solo: A Star Wars Story spin-off’ları hakkında birkaç iddia dile getirdi. Bildiğiniz üzere ikinci Star Wars antoloji filmi çıkışı sırasında oldukça olumlu eleştiriler alsa da, gişe de ne yazık ki iyi bir başarı sergileyememişti.

Sonuç olarak, Lucasfilm Star Wars Story kapsamında geliştirilen bağımsız yapımların sayısını azalttı ve yeni projeleri galaksinin çok çok daha uzak köşelerine taşımaya gayret gösterdi. Yine de birçok hayran, Solo filmi gişede büyük bir hüsran yaratmasına rağmen #MakeSolo2Happen isimli bir etiketi ile filmin takibini sürdürmeye devam ettiler.

- Reklam -

Solo: A Star Wars Story 2 Gelecek mi?

Solo: A Star Wars Story

Lucasfilm’in üzerinde çalıştığı yeni projeler arasında şu an için Solo’nun ikinci filmi resmi olarak görünmüyor. Yazar Jon Kasdan da bu yılın başlarında Disney+’ın Solo’nun ikinci filmi üzerinde herhangi bir çalışma yürütmediğini doğrulamıştı. Şuan için sadece istek kısmında olsa da, Disney Solo 2 için bütün kapıları kapatmamış olabilir.

Solo, Qi’Ra’nın Maul’la çalışması ve Han’ın Jabba the Hutt için ilk işini alması da dahil olmak üzere devamı gelecek nitelikte bir kapanış yaptı. Bu nedenle, yakın tarihte gelecek olan bir açıklama bu filmin devam halkasını bekleyenler için altın değerinde olacaktır.

Lucasfilm, Star Wars Cephesinde Nasıl Bir Yol İzliyor?

Han Solo 2

Bu tür söylentilerin bile gündemde olduğuna bakılırsa, Lucasfilm şu an için doğru yolda ilerliyor diyebiliriz. Disney+’ın bu konu hakkında hazırlayacağı herhangi bir içerik bütün tarafları memnun edecek gibi görünüyor. Kullanıcı potansiyeline bakılırsa böyle bir kararın gişe hasılatından daha fazla kazanç getireceği ve filmin devamını bekleyenleri de memnun edeceği öne sürülüyor.

Ewan McGregor’un Obi-Wan Kenobi rolüne döneceğini daha önceden duyuran Maison, konuyla ilgili şöyle bir Tweet atmıştı:

- Reklam -

En nihayetinde, Lucasfilm’in Rogue One’ın öncesini anlatan ve Obi-Wan hakkında çekeceği filmler eşliğinde Disney+ için hazırladığı bir proje listesi bulunmakta. Yani eğer bir Solo filmi gün yüzüne çıkacaksa bile bunun için bir müddet beklememiz gerekecek.

Peki sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Siz Solo: A Star Wars Story’nin devam filminin geliştirilmesini destekliyor musunuz? Lucasfilm’in seri film/dizi yapımları sürdürme sürecini nasıl buluyorsunuz? Fikirlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Star Wars: The Bad Batch Animasyon Dizisi Duyuruldu

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Karacaoğlan

Edebiyatın her türü ile haşır neşir, konsept sanat ve karakter tasarımı delisi. İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenimine devam eden arada bir kendi diyarlarında kaybolan en tazesinden bir yazar adayı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

keanu reeves BRZRKR

Keanu Reeves Çizgi Roman Yazıyor: BRZRKR!

Erşan Kuneri Dizisi Cem Yılmaz

Erşan Kuneri Dizisi Hazırlıkları Başladı: Cem Yılmaz Duyurdu