in ,

Keanu Reeves Çizgi Roman Yazıyor: BRZRKR!

Keanu Reeves, BRZRKR adında hem yazarı hem de başrolünde olduğu bir çizgi roman ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

keanu reeves BRZRKR
- Reklam -
- Reklam -

Kendisine olan hayranlığımızın her geçen gün biraz daha arttığı nefes kesici aktör Keanu Reeves, bu sefer de hem yazarı hem de başrolünde olduğu bir çizgi roman ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Henry Cavill’in sıfırdan masaüstü bilgisayar topladığı videonun popülerliğini koruduğu şu günlerde, Keanu Reeves’in çizgi roman yazdığının anlaşılmasıyla iki aktörün kalplerimizdeki yerlerini sağlamlaştırdıklarını söyleyebiliriz.

Reeves’in Çizgi Romanlara Dair Düşünceleri

Collider’ın haberine göre BRZRKR (Acaba ne anlama geliyor? Cevabı yazının sonunda) isimli ve on iki sayıdan oluşacak olan çizgi romanın yazım sürecinde Keanu Reeves’e Boom! Studios’tan Matt Kindt eşlik ediyor. Tesadüfe bakın ki, Matt Kindt Bill ve Ted’in yeni maceralarını işleyecek bir çizgi roman serisi ile de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hani Keanu Reeves’in başrolünde olduğu ve yeni uzun metraj filmini heyecanla beklediğimiz Bill ve Ted…

- Reklam -

Keanu Reeves Çizgi Roman Yazıyor: BRZRKR!

Boom!’un resmi internet sitesindeki duyuruda duygularını ifade eden Reeves, “Küçüklüğümden beri çizgi romanları çok severim. Bugünkü sanatçı kimliğimin oluşmasında son derece etkili olmuşlardır,” diye ekleyerek heyecanını bizimle paylaşmış.

Reeves duyurunun devamında Matt Kindt’in yanı sıra Alessandro Vitti, Bill Crabtree, Clem Robins, Rafael Grampa gibi isimlerle birlikte çalışmanın, kendisi adına bir hayalinin gerçeğe dönüşmesi olduğunu belirtmiş. Tam Keanu’ye yakışacak bir açıklama değil mi sizce de?

Keanu Reeves ile Tanıdık Bir İsim: Matt Kindt

İsmini birkaç kez andığımız Kindt’in çizgi roman dünyasında bilinen bir isim olduğunun altını çizmek gerekiyor. Spider-Man ve Justice League of America gibi çizgi romanlarda karşımıza çıkmış olan Kindt’in, altışar Eisner ve Harvey Ödülü adaylıkları bulunuyor. Cebinde bir tane Harvey Ödülü olduğunu belirtmekte fayda var. Yani Reeves’in kollarını sıvayıp giriştiği iş, sadece eğlencesine yapılmış bir çalışma olmayacak gibi görünüyor.

- Reklam -

Keanu Reeves Çizgi Roman Yazıyor: BRZRKR!

BRZRKR hakkndaki düşüncelerini şöyle açıklamış Kindt:
“BRZRKR’de hoşumuza giden tüm maskülen öğeleri bir kokteyl haline getirdik: Ölümsüz bir savaşçının tarihle bütünleşik hikayesi, komplo teorileri, maneviyat, devasa bir aksiyon ve şiddet sarmalı -güçlü bir gaye ve sonunda kalp kırıcı bir keşifle birlikte…”

BRZRKR: Bir Öfke Makinesi

BRZRKR, Amerikan hükümeti tarafından görevlendirilmiş ölümsüz bir adamın, tarih boyunca seyahat edip gizli görevler gerçekleştirdiği, yoğun şiddet içeren aksiyon bombası bir çizgi roman olarak tanımlanıyor. Reeves’in kendinden esinlenilen ana karakter, durdurulamaz bir öfke makinası olarak nitelenmiş. İsminin Berzerker olduğunu öğrendiğimiz bu karakterin Amerikan hükümetine yardım etmesinin ardında yatan neden ise oldukça açık: Neden var olduğunu ve yaşamını nasıl sona erdireceğini öğrenebilmek.

Keanu Reeves Çizgi Roman Yazıyor: BRZRKR!

Matrix 4, John Wick 4 ve Bill ve Ted filmlerinin yanı sıra CD Projekt Red’in merakla beklenen Cyberpunk 2077 oyununda bizlerle buluşacak olan olan Keanu Reeves’in bir de çizgi roman evreninde karşımıza çıkmasını siz nasıl yorumluyorsunuz? Yarın sipariş ettiğiniz lahmacunu getiren kurye olarak da karşımıza çıkarsa Matrix’te yaşadığımıza ikna olur musunuz? Gelin Kayıp Rıhtım Forum’da değerlendirelim.


Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

24 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    O, önce beyazperdeyi, sonra gönülleri, en sonunda da geri kalan ne varsa onu fethetti. :sweat_smile:

  2. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Henry Cavill da rekabete katıldı, onu da unutma lütfen. Adam kafasında GoPro kamera PC toplamış. Bu hangi seviye? :smiley:

  3. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Aralarında ciddi bir rekabet olsaydı, bunu “rakibe yetişebilmek için koşmak” diye yorumlardım.

    Reeves’in şu anki imajı yılların sonucu; ayrıca rol aldığı projelerle sınırlı da değil. Trende yolculuk ederken yer vermeler; arabası bozulan birine yanından geçen kimse yardım etmemişken Reeves’in çıkagelip yardım etmesi ve “Kim olsa aynısını yapardı.” demesiyle özel birine dönüşmesi; hayırseverliği; işimizi layıkıyla yapalım, gerisi mühim değil, tavırları…

    Reeves’in ünü çok farklı yönlerden besleniyor. Revees, “pek sevip takdir ettiğimiz kıymetlimizin yeni projesi” kulvarında. Biraz da bu yüzden adı farklı projelerde anılınca merak uyanıyor.

    Cavill’se özel bir alanda ilgi duyan ve buna göre projeler seçebilen biriymiş imajı çiziyor.

    Cavill’in video oyunlarına tutkun Hollwood yıldızı payesiyle tanınması, kendi kariyeri açısından daha istikrarlı ve ulaşması daha yakın.

    Eh, zaten şu sıralar yarattığı intiba da bu doğrultuda ve öyle devam ediyor. Ve bu olumlu bir şey. Bu yönde devam edebilir. Hazır, video oyunlarını dizi/film yapmak revaçlaşmışken kariyeri için harika bile olur.

  4. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Keanu Reeves’in yıllardır süregelen sempatisini kabul etmekle birlikte Henry Cavill’in de o yolda ilerlediğini düşünüyorum. Sonuna kadar Keanu fanıyız ama onun ardından bir aktörün daha böyle sempatik bir duruma gelmiş olması beni sevindiriyor.

  5. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Böyle devam ederse öyle olacak gibi. Tabii bu işler kolay değil. Öyle yaptım oldu, demekle bitmiyor. Takdir edilecek biri gibi davranmakla yetinilmemeli, takdir ettiğimiz kişiliğin ta kendisi olmalı… Bekleyip öğreneceğiz. :thinking: :man_shrugging:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

19 cevap daha var.

Talebe - Tara Westover | Haftanın Kitabı #143

Talebe – Tara Westover | Haftanın Kitabı #143

Solo: A Star Wars Story Dizi

Solo: A Star Wars Story, Disney+ Dizisi Olabilir