in

Han Solo Devam Filmi Pek Olası Değil

Solo: A Star Wars Story filminin yazarlarından Jon Kasdan, yeni bir Han Solo devam projesinin şimdilik gündemde olmadığını söyledi.

Han Solo 2
- Reklam -
- Reklam -

Disney, Star Wars’un isim haklarını satın aldığından beri Yıldız Savaşları’nın ekranlardaki evreni oldukça genişledi. Üstelik eski evrene bir sünger çekilerek Canon denilen yeni bir evrene geçiş yapılması, bu yeni evrende geçen uçsuz bucaksız yapımların gelişmesine olanak sağladı. 2018 yılında beyaz perdeye gelerek şaşırtan ve heyecanlandıran yapım sevilen karakter Han Solo’nun gençlik yıllarını anlatan Solo: A Star Wars Story idi. Ancak ne yazık ki işler Disney için pek yolunda gitmedi ve Solo, Star Wars filmleri arasında gişedeki en büyük çuvallamayı yaşayan yapım oldu.

Bugünlerde Solo filmine devam niteliğinde bir dizi veya film yapılıp yapılmayacağı sorularına bir cevap geldi. Solo’nun yazarlarından Jon Kasdan bunun pek olası olmadığını söyledi.

Solo: A Star Wars Story

- Reklam -

Elden Ehreinreich, oynadığı Han Solo rolü ile dikkat çeken bir performans sergilemişti. Bunun yanı sıra filmi eğlenceli kılan başka bir karakter daha izleyenlerle buluşmuştu: Chewbacca. İzleyenler ikilinin hem tanışma faslını, hem de beraber yaşadıkları maceralara tanık olma fırsatı yakaladılar. Ancak koyu Star Wars hayranları ne yazık ki bu filmle hiç tatmin olmadılar. Star Wars’un dizi evrenine Rogue One filminin devamı olarak dahil edilmek üzere olan Cassian Andor dizisi ortaya çıktığından beri; hayranlar Ehreinreich’ın da Solo rolüne geri dönüp dönmeyeceğini konuşuyorlardı.

Han Solo Devam Projesi Masada Yok

Solo filminin senaristlerinden biri olan Jon Kasdan, Twitter’dan kendisine yöneltilen, “Solo 2 veya devam niteliği taşıyan bir yapım mümkün mü?” sorusuna şu cevabı verdi:
“Şu anda kimsenin Solo’nun devamı hakkında bir yapımın peşinde olduğunu sanmıyorum. Bu tarz bir yapımın pazarlanmasının epey zor olduğunu düşünüyorum ve Disney+’ın Star Wars yapımları şu anlık tamam diyebiliriz; bu yapımları dört gözle bekliyorum. Bağımsız bir yapımla şimdilik işim bitti ancak önümüzdeki günlerde yaşanacak bir hareketlilik için yine de heyecanlıyım.”
Han Solo 2

Lucasfilm’in Star Wars sinema filmleri ile işi bir süreliğine bitmiş olsa da Disney’in deposu Star Wars yapımlarıyla dolu. The Mandalorian 2. sezonuyla bu sonbaharda ekranlara dönüş yapacak. Ayrıca pek çok animasyon dizisinin de devam etmekte olduğunu hatırlatmakta fayda var. Disney+ bunların yanı sıra Cassian Andor gibi yeni Star Wars dizileriyle Yıldız Savaşları’yla dolu günlere yelken açmaya hazır.

- Reklam -

Siz bu ihtimali nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* The Mandalorian 1. Sezon İncelemesi: Star Wars’un Köklerine Dönüyoruz

Kaynak: Slash Film

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA Hubble Uzay Teleskobu Doğum Günü

NASA’nın Hubble Teleskobu Doğum Gününüzde Hangi Fotoğrafı Çekti?

La Casa de Papel 4. Sezon izle

La Casa de Papel 4. Sezon Netflix’te Yayında