in

Game of Thrones Yıldızı Finalden Memnun

Emmy Ödülleri’nde basının sorularını yanıtlayan Kit Harington, Game of Thrones finalinin olması gerektiği gibi bittiğini açıkladı.

Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

71. Emmy Ödülleri sırasında oyunculara Game of Thrones dizisinin tartışmalara yol açan sonu hakkında neler düşündükleri soruldu. Kit Harington son bölümleri henüz izlememiş olsa da yapımın olması gerektiği gibi bittiğini söyledi.

Game of Thrones, 32 kategoride aday gösterilmişti. En İyi Drama Ödülü diziye giderken Peter Dinklage da Drama Serisi’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü almıştı.

Game of Thrones’un son sezonu, bu yılın başlarında yayınlandığından beri hayranlar tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Dizinin yaratıcıları son bölüm yayınlandığından itibaren gözden uzak durmaya çalıştı. Bu da diziyi savunma görevini oyuncularına bıraktı. Bazı isimler dizinin yayınlanmadan önceki tanıtımlarında önceki sezonlara göre daha az hevesli görünseler de, dizinin sonunu savunmaktan geri durmadılar.

- Reklam -

Kit Harington, Pose dizisindeki rolü nedeniyle aday gösterildiği Emmy Ödülleri’ni, Billy Porter’a kaptırdığı gecede basının sorularını yanıtladı. Harington, kötü tepkiler ve tartışmalı son sezon hakkındaki görüşlerini aktardı.

Kit Harington Dizinin Olması Gerektiği Gibi Bittiğini Düşünüyor

Bu tartışmadan dizinin son sezonunu hâlâ izlememiş olarak kurtulduğunu ifade eden Harington, çekimlerin zorluğundan bahsetti. Herkesin tüm sevgisini ve emeğini ortaya koyduğunu ifade eden aktör, karakterlerle birlikte 10 yıl geçirdikleri için hikâyenin gidişatı için doğru şeyi yaptıklarını hissettiklerini söyledi. Ayrıca sezon hakkındaki tartışmaların kendilerini pek etkilemediğini de sözlerine ekledi

- Reklam -

Özellikle gece vakti kaydedilen büyük savaşları içeren The Long Night bölümüyle dizinin çok fazla adanmışlık ve sıkı çalışmayla çekildiği inkar edilemez. Kit Harington’ın kariyerini bu noktaya kadar taşıyan diziyi savunmak istemesi doğal, bu aynı zamanda en baştan Game of Thrones ile birlikte büyüyen tüm oyuncular için geçerli.

Game of Thrones’un sonuna gelen tepkiler çok sertti. Oyuncuların dizinin yönetimiyle ilgili söz hakkına sahip olmadıklarından, ellerinde olmayan bir şeyi savunmaları diziyi henüz bitirmemiş olmasalar bile kulağa çok normal geliyor.


* Joker Şiddet Aşılıyor Söylemine Phoenix’ten Tepki

Ozan Ercan

2002 yılında İstanbul'da doğdum. Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi'nin dil bölümünden mezun oldum. Marmara Üniversitesi’nde Fransızca Öğretmenliği okuyor, günlerimi büyük oranda müzik dinleyerek ve kitap okuyarak geçiriyorum. Oscar Wilde ve That '70s Show seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Matrix

The Matrix 4 Filminin Senaryosu Hazır

Star Wars

Yeni Star Wars Filmi Marvel Patronuna Emanet