in

George R.R. Martin, HBO Max’teki Değişimin Yeni “Game of Thrones” Projelerini Kötü Etkilediğini Açıkladı

George R.R. Martin, Game of Thrones dizi evrenindeki yeni spin-off’ların HBO Max’teki değişim rüzgârlarından olumsuz etkilendiğini söyledi.

George RR Martin Game of Thrones HBO Max Spin-off
- Reklam -
- Reklam -

George R.R. Martin, yeni Game of Thrones spin-off’ları hakkında güncellemeler paylaştı. Ünlü yazar, HBO Max’teki değişim hareketinin kendi projelerine olumsuz yansıdığından bahsetti.

Amerikalı yazar George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı adlı epik fantazi destanından uyarlanan Game of Thrones dizisi 2019 yılında final yaptı. HBO da o tarihten beri aynı evreni paylaşan yeni yapımlar üretmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bitiş çizgisini geçen ilk yapım, Targaryen Hanedanlığı’na konu alan House of the Dragon oldu. Ancak hayranlar, mutfakta pek çok Taht Oyunları spin-off’unun daha bulunduğunu biliyor.

- Reklam -

Öte yandan HBO Max de ciddi bir değişim sancısı çekiyor. Warner Bros.’un çatısı altında bulunan dijital yayın platformu, çatı şirketi Discovery ile birleşince yeniden yapılandırma planlarının bir parçası olmak durumunda kaldı. HBO Max, Discovery’nin dijital yayın servisiyle aynı ağda hizmet vermeye hazırlanıyor. Bununla beraber, birçok yapımda da iptal kararı alırken elini korkak alıştırmıyor.

george rr martin covid-19

George R.R. Martin, HBO Max’in Bazı Game of Thrones Projelerini Rafa Kaldırdığını Söylüyor

George R.R. Martin, kişisel blogunda Game of Thrones projelerinin geleceğine dair konuştu. Her ne kadar Taht Oyunları evrenindeki House of the Dragon dizisi iyi izlenme oranlarını yakalamış ve resmi onay almış olsa da, Martin’in epik fantazi dünyasındaki diğer işler, bu olumlu havadan payını alamamış olabilir.

Martin, mevcut duruma şu sözlerle açıklık getirdi:

“Bazı projeler, her zaman olduğu gibi diğerlerinden daha hızlı ilerliyor. Henüz hiçbiri yeşil ışık almadı. Yakın zamanda almalarını umuyorum. Birkaçı rafa kaldırıldı ama tamamen iptal edildiğini düşünmüyorum. Rafa kaldırıldığı gibi, istendiği zaman indirebilirsiniz de. Ama HBO Max cephesindeki değişiklikler bizi kesinlikle etkiledi.”

- Reklam -

Martin hangi spin-off’ların rafa kaldırıldığını belirtmedi. Ancak yapım aşamasında olduğu bildirilen en az altı proje bulunuyor. Bunlar arasında Tales of Dunk and Egg, 10.000 Ships ve Kit Harington’ı geri getiren bir Jon Snow dizisi de bulunuyor.

George RR Martin Game of Thrones Spin-offHBO Max

HBO Max, Martin’in açıklamalarına dair herhangi bir yorumda bulunmadı.

Siz HBO Max’in bu kararları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avrupa Tıp Tarihi - Mumyalar Yamyamlık

Avrupa Tıp Tarihinin Karanlık Yüzü: Mısır Mumyalarından İlaç Üretmişlerdi | Tadımlık Okuma

Gişede En Çok Kazanan 20 Film (2022)

2022 Yılında Gişede En Çok Kazandıran 20 Sinema Filmi