in ,

Türkiye’de Resmi Yayıncısı Bulunmayan House of the Dragon’ın İlk Bölümü YouTube’da Yayınlandı

House of the Dragon 1. bölüm ile YouTube’da yayına girdi. Türkiye’de resmi yayıncısı bulunmayan Game of Thrones spin-off’u ücretsiz şekilde izlenebiliyor.

House of the Dragon YouTube'da Yayında | İZLE
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon 1. bölüm YouTube üzerinden yayında. Türkiye’de henüz resmi yayıncısı bulunmayan Game of Thrones spin-off dizisinin 1. bölümünü ücretsiz şekilde izleyebilirsiniz.

HBO, The Lord of the Rings: The Rings of Power’ın Amazon’daki galası ile aynı gün House of the Dragon 1. bölümünü YouTube’da ücretsiz olarak izleyicilere sundu. Uzun bir bekleyişten sonra, her iki fantazi dizisi, sadece iki hafta arayla prömiyer yaptı. House of the Dragon, Game of Thrones olaylarından yaklaşık 200 yıl öncesini konu alırken, Güç Yüzükleri ise izleyicileri Yüzüklerin Efendisi olaylarından binlerce yıl öncesine, Güneşin İkinci Çağı’na götürüyor.

house of the dragon izle

- Reklam -

Game of Thrones’un öncül dizisi ilk bölümü The Heirs of the Dragon ile 21 Ağustos’ta HBO’da başladı ve izlenme rakamları açısından rekor kıran seviyelere ulaştı. Bu izlenme başarısından sadece birkaç gün sonra dizi 2. sezon onayını aldı. Ertesi hafta yayınlanan House of the Dragon’ın 2. bölümü, HBO ve HBO Max’te 10 milyon izlenmeyi aşarak dizinin ilk bölümünü de geride bıraktı. Şimdi, yapımın ilk bölümü kablolu kanala veya dijital yayın servisine abone olmayanlar için ücretsiz olarak izlenebilir hâle getirildi.

House of the Dragon’ın ilk bölümü YouTube’a oldukça “ilginç” bir günde eklendi. Çünkü tam da o gün, The Rings of Power’ın ilk iki bölümü Prime Video’da yayınlandı.

House of the Dragon 1. Bölüm Ücretsiz Olarak Yayınlandı

House of the Dragon 1. bölüm YouTube İZLE

- Reklam -

Bölümü doğrudan YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Ancak ne yazık ki dizi henüz Türkiye’de erişime açılmış değil. HBO Max’in YouTube kanalı üzerinden yayınlanan diziye ulaşmak için VPN kullanmanız ve bölgeyi değiştirmeniz gerekiyor.

Yeni Game of Thrones spin-off’u, Türkiye’deki yayın anlaşmasının belirsizliğinden dolayı ülkemizdeki izleyicilere sunulamıyor.

Dizinin ilk bölümü globalde ise büyük olasılıkla yalnızca sınırlı bir süre için resmi HBO Max YouTube kanalında ücretsiz olarak izlenebilir hâlde kalacak. Her iki platform da daha öncesinde herhangi bir rekabet içerisinde olmadıklarını belirtseler de, her ikisinin de ilk bölümlerin izlenme rakamlarını paylaşması ve HBO’nun aynı gün ücretsiz bölüm hamlesi bunun tersini gösteriyor.

HBO’nun ilk bölümü tam da The Rings of Power’ın başladığı gün YouTube’da yayınlaması hamlesini sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ilydious ilydious dedi ki:

    Türkiye için de yayınlandı sanıyorum ben de…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yankı Dağı - Lauren Wolk

Newbery Onur Ödüllü Lauren Wolk’tan Sevgi ve Dostluk Hikâyesi: “Yankı Dağı”

Tam Benim Tipim: Bir Font Kitabı - Simon Garfield | Haftanın Kitabı #236

Tam Benim Tipim: Bir Font Kitabı – Simon Garfield | Haftanın Kitabı #236