in

Jerome Flynn, Amazon’un Kara Kule Dizisi’nde

Game of Thrones’ta Sör Bronn’u canlandıran ünlü oyuncu Jerome Flynn, Amazon’da yayınlanacak Kara Kule dizisinin kadrosuna katıldı.

Jerome Flynn, Amazon Kara Kule Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones dizisinde Sör Bronn olarak izlediğimiz İngiliz aktör Jerome Flynn, Amazon’un çekeceği Kara Kule uyarlamasına katıldı.

Hatırlayacağınız gibi daha önce Roland Deschain rolü için Sam Strike (Nightflyers), Siyah Giyen Adam içinse Jasper Pääkkönen‘le (Vikings) anlaşmaya varılmıştı. Böylelikle Flynn kadroya dahil olan üçüncü isim oldu.

Flynn’in dizide hangi rolü üstleneceği henüz kesinleşmiş değil. Elimizdeki tek bilgi “bir kovboyu” canlandıracağı. Yani kendisini genç Roland’ın yoldaşı olarak da görebiliriz, kötü adam olarak da.

- Reklam -

Ünlü oyuncunun konuyla ilgili yaptığı kısa (ve muğlak)  açıklamaysa şöyle:

“Her zaman bir kovboyu canlandırmak istediğimi söylemişimdir. Ve işte şimdi karşıma bir şans çıktı. Oldukça heyecanlıyım.”

- Reklam -

Öte yandan, Kara Kule dizisinin çekimlerine bu ay içerisinde Hırvatistan’da başlanması bekleniyor. Projenin başında Glen Mazzara (The Walking Dead) ve Akiva Goldsman (Titans) gibi önemli isimler var. Dizinin Roland’ın gençlik yıllarını konu alması ve intikam almak için Marten Broadcloak’ın (Siyah Giyen Adam’ın bir diğer ismi) peşine düşmesi bekleniyor.

Oyuncu seçimlerine bakılırsa Sony’nin filmini yok saydıkları kesin gibi. Bakalım ortaya nasıl bir şey çıkacak?

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman Cilt 2: Ben, İntihar İncelemesi

Batman Cilt 2: Ben, İntihar – Hikâye Rayına Oturmaya Başlıyor

avengers endgame anket

ANKET: Avengers: Endgame Filminde Kim/Kimler Ölecek?